Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

Gediz AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti.

23.02.2015 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesini protesto etti.

Gediz Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen eylemde grup adına açıklama yapan Gurbet Gürpınar,  kadına yapılan şiddetin son olmasını diledikçe hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Özgecan'ın, daha 20 yaşında olduğunu belirten Gürpınar, şunları kaydetti:

"Hayalleri ve umutlarının baharında gencecik bir kız kardeşimizi, daha kurban verdik. Neredeyse günü birlik ekranlarda ve gazete haberlerinde görmeye alıştığımız, içimizi kahreden bir cinayetle daha karşı karşıyayız. Belki de tek bir suçu genç bir kız olan Özgecan, insan bile demeye dilimizin varmadığı bir psikopatın elleriyle katledildi. Nereden başlasak ne söylesek dilimiz tutuluyor, ellerimiz titriyor, gönlümüz acıyor, sözün bittiği anlardan birini daha yaşıyoruz. Toplumumuzun vicdanını derinden sarsan, insanlığın nereye gittiğini sorgulayacak kadar vahşi cinayeti lanetliyor kınıyoruz. Özgecan Aslan'ın acısını yürekten hissediyoruz, ailesine sabırlılar diliyoruz. Kadına şiddet olayların son  bulmasını canı gönülden istiyoruz."

Eyleme, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement