Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Kendi çocuğunuzun, eşinizin, ana babanızın hangi ortamlarda yolculuk etmesini istiyorsanız, yolcularınıza da aynı ortamları sunmalısınız" dedi.

27.02.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, "Kendi çocuğunuzun, eşinizin, ana babanızın hangi ortamlarda yolculuk etmesini istiyorsanız, yolcularınıza da aynı ortamları sunmalısınız" dedi.

Öztürk, Giresun Valilik salonunda il genelindeki dolmuş ve minibüs kooperatif başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Öztürk, Mersin'in Tarsus ilçesinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi olayına değinerek, dolmuş ve minibüs kooperatifi başkanlarına uyarılarda bulundu.

Dolmuş ve minibüs sürücülerinin araçlarında bulunan öğrencileri, kendi çocukları gibi görmelerini isteyen Öztürk, "Eminim ki bir çoğunuzun çocuğu başka illerde servislerde minibüslerde şu an yolculuk yapıyor. Kendi çocuklarınızı gözlerinizin önüne getirin. Kendi çocuğunuzun, eşinizin, ana babanızın hangi ortamlarda yolculuk etmesini istiyorsanız yolcularınıza da aynı ortamları sunmalısınız. Herkes bu konuda kendi sorumluluğunu bilmeli. Bir toplumdaki huzur ve huzursuzluk herkesi etkiler. Kendi şoförlerinizi kooperatif olarak sizler de denetleyin" diye konuştu.

"Ne Giresun hudutlarında, ne de başka bir yerde bir Özgecan olayı daha yaşamak istemiyoruz" diyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sizin üstesinden gelemediğiniz konuları gelin bizlerle paylaşın. 155'i arayın ihbarda bulunun. Mahkeme kararı olmadan ihbar edilenlerin isimleri kimseye verilmez gizli kalır. Çalıştığınız adamları en iyi şekilde etüt edin. İyi araştırın, soruşturun. Duraklar dışında yolcu indirip bindirmemeye, güzergah dışına çıkmamaya dikkat edelim. Ne Giresun hudutlarında ne de başka bir yerde bir Özgecan olayı daha yaşamak istemiyoruz. Eminim ki burada hiç kimse bunu istemiyor. Bunun için araçlarınıza şoför alıp, araçlarınızı emanet ederken çok seçici davranın, iyice araştırın."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement