Üniversite Sınavına Giren Gençlere Üsküdar Belediyesinden Yemekli Buluşma - Son Dakika
Yerel

Üniversite Sınavına Giren Gençlere Üsküdar Belediyesinden Yemekli Buluşma

Üniversite Sınavına Giren Gençlere Üsküdar Belediyesinden Yemekli Buluşma

Üsküdarlı gençlere eğitim alanında destek olmak amacıyla bir çok projeye imza atan Üsküdar Belediyesi, “Üniversiteye Hazırlık Okul Destek” adlı programa katılıp üniversite sınavına katılan öğrencileri düzenlenen yemekli program ile ağırladı.

02.09.2015 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdarlı gençlere eğitim alanında destek olmak amacıyla bir çok projeye imza atan Üsküdar Belediyesi, "Üniversiteye Hazırlık Okul Destek" adlı programa katılıp üniversite sınavına katılan öğrencileri düzenlenen yemekli program ile ağırladı.

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesince Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Üniversiteye Hazırlık Okul Destek" programında eğitim gören gençler, Mehmet Çakır Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekli program ile ağırlandı. Programa, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar Belediyesi Kütüphaneler Müdürü Yakup Öksüz, okul müdürleri ve çok sayıda üniversite sınavına giren öğrenciler katıldı.

"TOPLUM SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLEMEK ÜZERE"

Başkan Hilmi Türkmen yemekte gençlere hitap etti. Yüksek öğrenim için en önemli kısmı girdikleri sınavla geçtiklerini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Ben Trabzon Vakfıkebir İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Üniversite sınavında 1 soru daha yanlış yapmasaydım Ankara Üniversitesi siyasal bilimler fakültesini kazanacaktım. Kaybettiğim 0.25 puan bizim kaderimizmiş. Belirli fakülteleri kazandınız artık bugünden sonra toplum sizden çok şey beklemek üzere. Bu millete bu memlekete hizmet etmek o üniversiteyi tamamlayıp bir an önce hayata atılmayı adeta dört gözle sarılıp beklemek durumundasınız" dedi.

Üniversiteye Hazırlık Okul Destek programı kapsamında 2 bin 500 öğrenciyi yüksek öğretim sınavlarına hazırlayan Üsküdar Belediyesi, üniversite sınavına giren öğrencilerle sınav sonrasını ve üniversite hayatına dair konular konuşuldu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Sınavına Giren Gençlere Üsküdar Belediyesinden Yemekli Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement