Üniversiteler Niğde'de Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Üniversiteler Niğde'de Buluşuyor

Üniversiteler Niğde\'de Buluşuyor

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Üniversite Tanıtım Günlerinin ikincisi 15-16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

14.04.2014 15:23  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçen yıl ilki düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri'nin ikincisi 15-16 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türkiye'den ve yurt dışından 21 üniversite Niğde'de düzenlenecek organizasyonla bir araya gelecek.

2. Üniversite Tanıtım Günleri, 5 Şubat Spor Salonunda düzenlenecek. Aralarında Başkent, Uluslararası Kıbrıs Amerikan, Melikşah gibi isimlerin bulunduğu üniversiteler iki gün boyunca Niğde'deki öğrencilere ve vatandaşlara tanıtılacak.

Niğde için önemi büyük olan organizasyona 40'a yakın akademisyen ve üniversite personeli katılacak. Spor salonunda kurulacak stantlarda her üniversite tanıtımını istediği gibi yapabilecek. Programda başarı ve motivasyon amaçlı öğrencilere ve velilere yönelik konferanslar da düzenlenecek.

Üniversite Tanıtım Günleri, Niğde'nin tanıtımı için de önem taşıyor. Bu anlamda, şehre gelecek misafirlere Niğde'yi anlatan etkinlikler düzenlenecek. Programda Çamardı'ndaki Demirkazık Dağ Evi ve çevresi, Gümüşler Manastırı, Niğde Kalesi, Kemerhisar Su Kemerleri gibi yerlere gezi düzenlenecek. Öğretmenevi'nde Güzel Sanatlar Lisesi tarafından da müzik dinletisi sunulacak.

Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar öğrencilerin başarısını artırmak ve vizyonunu genişletmek için bu yıl ikincisini düzenledikleri Üniversite Tanıtım Günleri'nin Niğde için önemli bir organizasyon olduğunu ifade etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteler Niğde'de Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement