Üniversiteler Tanıtım Fuarı Yarın da Açık - Son Dakika
Güncel

Üniversiteler Tanıtım Fuarı Yarın da Açık

Üniversiteler Tanıtım Fuarı Yarın da Açık

47 Üniversitenin katıldığı "Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" yarın da açık olacak

01.05.2013 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi'nin (KOÜ) işbirliğiyle, düzenlenen "Uluslararası Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri" yarın da açık olacak. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe 47 üniversite katıldı. 1 Mayıs'a kadar açık kalacak fuarda üniversite adayları merak ettiği konularda bilgilenme fırsatı buluyor.

PROTOKOLÜN İLGİ GÖSTERDİ

Etkinliğe Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Vali yardımcıları Şükrü Çakır, Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, KOÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hasret Çomak, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İŞKUR Müdürü Öztekin Kaşukçi, eğitimci ve çok sayıda öğrenci katıldı.

TERCİHLERİN ÖNEMİ

Açılış töreninde konuşan Kocaeli Vali Yardımcısı Ercan Topaca, öğrencilerin hayatında çok önemli bir dönemeçte karar vermeleri için bu fuarın çok büyük bir katkı sağlayacağının altını çizdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise fuarın, gençlerin geleceğini aydınlatması ve önünü açmasını temenni ederek" İnsan hayatında tercihler çok önemli. Severek başarı ile yapabileceğimiz, bize uygun olan tercihi yaptığımız zaman önümüzü açarız. Geleceğimizi aydınlatmış oluruz." dedi.

47 ÜNİVERSİTE

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesildi ve etkinlikler başladı. Protokol Fuarıdaki 47 Üniversitenin oluşturduğu stantları dolaştı. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne gelen üniversite adayları, stantları gezerek üniversitelerle ilgili bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversiteler Tanıtım Fuarı Yarın da Açık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement