Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol Müsabakaları - Son Dakika
Spor

Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol Müsabakaları

Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol Müsabakaları

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol” müsabakalarında erkeklerde Gaziosmanpaşa Üniversitesi, bayanlarda ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Voleybol Takımı şampiyon oldu.

05.05.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen "Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol" müsabakalarında erkeklerde Gaziosmanpaşa Üniversitesi, bayanlarda ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Voleybol Takımı şampiyon oldu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara 10 üniversite katıldı. Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı final maçında Atatürk Üniversitesi'ni 3-0 yenerek şampiyon olurken, Atatürk Üniversitesi ikinci, İnönü Üniversitesi ise üçüncü oldu. Bayanlarda final maçında Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi Bayan Voleybol takımı ile karşı karşıya geldi. Müsabaka Karadeniz Teknik Üniversitesi 3-1'lik skorla şampiyon olurken, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ikinci, Giresun Üniversitesi ise üçüncü oldu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Üniversitelerarası 1. Lig Voleybol Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement