'Üniversitelerin İncileri' Projesinde Beşinci Dönem Başladı - Son Dakika
Güncel

'Üniversitelerin İncileri' Projesinde Beşinci Dönem Başladı

İnci GS Yuasa A.Ş.'nin üniversitelilere, daha mezun olmadan kariyer fırsatı sunduğu projede, üniversitelerin yeni 'İncileri' İnci Akü Marka Elçisi olarak görev yapacak.

27.11.2015 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010'da başlayan 'Üniversitelerin İncileri' projesinde 5'inci dönem heyecanı.

Sektörün ihracat lideri İnci GS Yuasa A.Ş.'nin üniversite öğrencilerine, mezun olmadan iş yaşamı ile tanışma fırsatı sunan 'Üniversitelerin İncileri' projesinin 5'inci dönemi kapsamında, 8 üniversiteden 9 marka elçisi belirlendi. İnci Akü marka elçisi olarak görev yapacak 'Üniversitelerin İncileri', Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesisleri ziyaret ederek kariyerlerine ilk adımı attılar. İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Pamukkale Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi'nde eğitimlerini sürdüren 9 üniversiteli genç, İnci Holding ve İnci GS Yuasa A.Ş. üst düzey yöneticilerinden mentorluk desteği ve farklı alanlarda kişisel gelişim eğitimleri alacak.

Projenin 5'inci dönemini değerlendiren Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Damla Arkan, şöyle konuştu:

"İnci GS Yuasa A.Ş., çalışanlarının gelişimini destekliyor ve potansiyel çalışanları için de değer yaratıyor. Projemizin ilk döneminden bu yana, aynı heyecanla bugün 5'inci döneme başlıyoruz. 'Üniversitelerin İncileri' projesiyle, öğrencileri okurken iş yaşamına hazırlamaya yönelik programlar yapıyoruz. Bu projeyle, üniversite öğrencileri ile bir yandan uzun vadeli ve hayatlarında değer yaratan ilişkiler kuruyor, bir yandan da okul dönemindeki gençlerimizin iş dünyasıyla ilişkilerini güçlendiriyoruz. 2010 yılında Türkiye'nin farklı üniversiteleriyle bağlantıya geçerek başlatılan bu projede 'Üniversitelerin İncileri', İnci GS Yuasa A.Ş.'nin Manisa'da bulunan tesisinde düzenlenen 2 günlük eğitim kampına katılıyor ve üst düzey yöneticilerimizden mentorluk desteği alıyor. İkinci yarıyıl döneminde ise İnci Holding İzmir binasında gerçekleşen eğitim kampında 'Üniversitelerin İncileri' bu kez İnci Holding üst düzey yöneticilerinden ve kişisel gelişim danışmanlarından eğitimler alıyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha fazla üniversiteli gencimizi İnci Akü marka elçisi olarak bünyemize katmak."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Üniversitelerin İncileri' Projesinde Beşinci Dönem Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement