Üniversiteli Burak Yaşama Tutunamadı - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Burak Yaşama Tutunamadı

Bursa'da bulunduğu otomobilin aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce kamyona, ardından bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralanan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Burak Kahraman (21), 13 günden bu yana tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı.

16.06.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bulunduğu otomobilin aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce kamyona, ardından bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralanan Uludağ Üniversitesi öğrencisi Burak Kahraman (21), 13 günden bu yana tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Aynı kazada Kahraman'ın arkadaşı Deniz Yüksel (21) ölmüş, Ekin Köse (22) ve Muhammet Kaldırım (21) da yaralanmıştı.

Bursa Çevre Yolu Terminal bağlantısında 3 Haziran gecesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu'ndaki Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu'nda kalan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2'nci sınıf öğrencileri Ekin Köse, Muhammet Kaldırım ve Burak Kahraman ile aynı üniversitenin Zihinsel Engelliler Öğretmenliği Bölümü 3'üncü öğrencisi Deniz Yüksel, otomobil kiralayarak gezmeye çıktı.

Ekin Köse yönetimindeki 16 JET 08 plakalı otomobil, Mudanya ilçesinden dönüşte, Bursa Çevre Yolu Terminal bağlantısında aşırı hız yaparak, Fikri Şimşek (55)yönetimindeki 16 J 2428 plakalı kamyonu iddiiaya göre sağından geçmeye çalıştı. Kamyonun ön tamponuna çarpan otomobil kontrolden çıkıp bariyerlere vurarak hurda yığınına döndü.

Parçalanan araç içerisinde arka koltukta oturan Deniz Yüksel yaşamını yitirdi. Arkadaşları Ekin Köse, Muhammet Kaldırım ve Burak Kahraman yaralandı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 13 günden beri tedavisi devam eden Burak Kahraman dün gece yaşamını yitirdi. Aynı kazada yaralanan Muhammet Kaldırım'ın tedavisi ise devam ediyor. Talihsiz öğrenci Burak Kahraman'ın cenazesinin memleketi olan Malatya'da toprağa verileceği belirtildi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Burak Yaşama Tutunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement