Eski Sevgili Dehşeti! Evini Bastığı Üniversiteli Kızı Ormana Götürüp Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Eski Sevgili Dehşeti! Evini Bastığı Üniversiteli Kızı Ormana Götürüp Öldürdü

Bolu'da 18 yaşındaki Cihat Keçi, evini bastığı eski sevgilisinin erkek arkadaşını yaraladıktan sonra ormanlık alana götürdüğü genç kızı başından vurarak öldürdü.

10.12.2016 13:15  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Gerede ilçesinde eski kız arkadaşının evini tabancayla basan zanlı erkek arkadaşını yaraladı. Üniversiteli kız öğrenciyi ormanlık alana götüren zanlı başından vurarak öldürdü.

EVİNİN ÖNÜNE GİTTİ

Edinilen bilgiye göre, olay, Gerede merkeze bağlı Dayıoğlu Mahallesi Kültür Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'da tekstil işçisi olarak çalışan 18 yaşındaki Cihat Keçi, saat 06: 30 sıralarında eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen Gerede Meslek Yüksek Okulu Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Berfin Yıldız'ın evinin önüne gitti.

CAMDAN GİRDİ, SİLAHINI ÇEKTİ

Keçi, evin camından bir süre içeriyi izledi. Cihat Keçi, eve camdan girdikten sonra evde Berfin Yıldız ve erkek arkadaşı Aziz Başaran'ı görünce tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle Cihat Keçi belinden çıkarttığı tabancayla Aziz Başaran'ı elinden yaraladı. Başaran kanlar içinde yerde kaldı.


KIZ ÖĞRENCİYİ ZORLA EVDEN ÇIKARTTI

Cihat Keçi, üniversiteli kız öğrenci Berfin Yıldız'ı evden zorla dışarıya çıkartarak Dayıoğlu Mahallesi Karapınar mevkine götürdü. Keçi tartışmanın büyümesi sonrasında Berfin Yıldız'ı başından vurarak öldürdü. Olay sonrasında polis ekiplerini arayarak cinayeti işlediğini söyleyen Cihat Keçi, polis ekiplerine tabancayı attığı yeri gösterdi. Bölgenin karlı olması nedeniyle polis ekipleri Gerede Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileriyle birlikte 1 saat boyunca tabancayı aradılar. Tabanca temizlik işçisi tarafından bulunurken, olay yeri inceme ekipleri tabanca da inceleme yaptı.

Katil zanlısı 18 yaşındaki Cihat Keçi, ifadesi alınmak üzere Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Üniversite kız öğrenci Berfin Yıldız'ın cesedi savcının incelemesin ardından Gerede Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Evde yaralanan Aziz Başaran hastanede tedavi altına alındı.

Katil zanlısı cinayeti işlediği alana götürüldü;


Eski Sevgili Dehşeti! Evini Bastığı Üniversiteli Kızı Ormana Götürüp Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Sevgili Dehşeti! Evini Bastığı Üniversiteli Kızı Ormana Götürüp Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Xiaomi 14T Serisi İçin Geri Sayım Başladı: İşte Bilinen Özellikler ve Tanıtım Tarihi
    15:11 Xiaomi 14T Serisi İçin Geri Sayım Başladı: İşte Bilinen Özellikler ve Tanıtım Tarihi

    Xiaomi, akıllı telefon işindeki payını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Merakla beklenen Xiaomi 14T serisiyle ilgili bugüne dek elle tutulur bilgiler yoktu, ancak son raporlar telefonların HyperOS kodlarında ortaya çıktığını gösteriyor. Xiaomi 14T Pro'nun Redmi K70 Ultra'nın modifiye edilmiş bir sürümü olacağı iddia ediliyor. Serinin özellikleri arasında kablosuz şarj, Leica lensli telefoto kamera, 144 Hz ekran ve OIS'li Leica kamera yer alacak. Xiaomi 14T serisinin küresel lansmanının eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

  • App Store'da hata: Uygulamaların milyonlarca dolar kazandığı söyleniyor
    15:10 App Store'da hata: Uygulamaların milyonlarca dolar kazandığı söyleniyor

    App Store'da bulunan bir hata, bazı iOS geliştiricilerinin gelirlerinin milyon dolar seviyesine ulaştığını ortaya çıkardı. Apple, App Store Connect'te yaşanan hatayı kabul etti ve yanıltıcı gelir raporlamasını düzeltmek için çalıştığını belirtti.

  • Türkiye'nin metrealtı çözünürlüklü ilk gözlem uydusu İMECE'nin birinci yılı tamamlandı
    15:10 Türkiye'nin metrealtı çözünürlüklü ilk gözlem uydusu İMECE'nin birinci yılı tamamlandı

    İMECE, son teknoloji özellikleriyle dikkat çeken bir uydu olarak tarihe geçti. İlk yılını tamamlayan İMECE, TÜRKSAT 6A'nın da 2024'te uzaya gönderileceği müjdesiyle gündemde. Uydu, 700 km irtifaya ulaşabiliyor ve 27 bin km hızla hareket edebiliyor. Ayrıca 16 km genişliğinde ve 1000 km uzunluğunda bir bölgeyi tek karede görüntüleyebiliyor. İMECE'nin gelecekte de önemli başarılara imza atması bekleniyor.

  • Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı
    15:10 Bodrum'da 18'i çocuk 43 düzensiz göçmen yakalandı, 1 Türk vatandaşı gözaltına alındı

    Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen tespit edildi. Yakalanan 25 düzensiz göçmen ve 18 çocuk Sahil Güvenlik botlarına alındı. Göçmenler arasında ülkeyi yasa dışı yollarla terk etmeye çalışan 1 Türk vatandaşı da bulunuyordu ve gözaltına alındı. Göçmenler Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi, gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Xiaomi'nin yeni akıllı yüzüğü Black Shark Ring için geri sayım başladı
    15:10 Xiaomi'nin yeni akıllı yüzüğü Black Shark Ring için geri sayım başladı

    Xiaomi'nin giyilebilir teknoloji alanındaki yeni ürünü Black Shark Ring, gümüş, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı yüzük, Smart Touch özelliğiyle birlikte kalp atış hızı, kandaki oksijen ve vücut ısısı ölçümü gibi sağlık takibi özelliklerini sunacak. Ayrıca suya dayanıklı ve 180 güne kadar pil ömrüne sahip olması bekleniyor.

  • Türkiye Girişim Ekosistemi 2024'te Büyük İvme Kazandı
    15:10 Türkiye Girişim Ekosistemi 2024'te Büyük İvme Kazandı

    Türkiye'nin girişim ekosistemi 2024'ün ilk çeyreğinde büyük bir ivme kazandı ve tarihi bir dönem oldu. Özellikle yatırım alanında görülen rekor seviyedeki artış dikkat çekti. Bu dönemde tohum, erken ve geç aşamalı yatırımlar dahil olmak üzere 161 yatırım turunda toplam 111 milyon dolarlık yatırım yapıldı ve bu rakam Türkiye'nin tüm zamanların en fazla yatırım alınan çeyreği olarak kayıtlara geçti. Türkiye'nin tohum aşaması yatırım sayısını Avrupa'da ikinci, MENA bölgesinde ise ilk sıraya taşıyan TÜBİTAK BiGG Fonu'nun etkileyici bir şekilde tohum öncesi yatırımlar için sağladığı destek, büyümenin ana itici güçlerinden biri oldu. Türkiye artık tohum öncesi yatırımlar açısından hem Avrupa'da hem de MENA bölgesinde lider konumda. Oyun girişimleri de dikkat çekici bir büyüme sergiledi ve Türkiye bu alanda Avrupa'da yatırım büyüklüğü açısından 7. sıra, yatırım sayısı açısından ise 2. sıraya yerleşti. MENA bölgesinde ise oyun yatırımları büyüklüğü açısından 2., sayı açısından 1. sırada bulunuyor. Ayrıca, Türkiye'deki bazı büyük stratejik satın almalar da dikkat çekti ve ülke yatırımcılar ve girişimciler için çekici bir merkez haline geldi.

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor
    15:09 Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor

    Dune 2 filmi, büyük bütçelerle çekilen yapımların gişede başarısız olduğu dönemde büyük bir başarı elde ediyor. Timothée Chalamet ve Zendaya gibi oyuncuları barındıran film, dünya genelinde 684 milyon dolar gişe yaparak beklentilerin üzerine çıkıyor. Sektör analistlerine göre film, hala vizyonda olduğu sürece gişede 700 milyon doların üzerine çıkabilir. Dune 2'nin devam filminde de ana oyuncu kadrosu korunuyor.

  • Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı
    15:09 Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı

    Xiaomi, mi 10 serisi için HyperOS güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm, 1.0.3.0.TJACNXM yapı numarasıyla geliyor ve 4,1 GB boyutlarında. Güncelleme ilk olarak Pilot kullanıcıları için yayınlandıktan sonra genel kullanıma açılacak. Ayrıca güncelleme ile en son Google güvenlik yaması da beraberinde gelecek. HyperOS, daha az güç tüketen ve daha az bellek kullanan bir yapıya sahip olacak.

  • Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi
    15:09 Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi

    Avustralya'nın Sidney kentinde meydana gelen bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişi için ülke genelinde tüm bayraklar yarıya indirildi. Öldürülenlere saygının bir sembolü olarak, hükümet binalarının önündeki tüm Avustralya ulusal bayrakları da yarıya indirildi. Saldırganın öldürülmesiyle birlikte halk için devam eden bir tehdit olmadığı polis tarafından teyit edildi.

  • Vivo V30 İnceleme
    15:09 Vivo V30 İnceleme

    Vivo, V30 serisini piyasaya sürerek teknoloji dünyasına iddialı bir giriş yapıyor. V30 modeli, 6.78 inç AMOLED ekranı, yüksek çözünürlük ve hızlı yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemci ve Android 14 tabanlı Funtouch OS 14 işletim sistemiyle güçlendirilen V30, 5000 mAh batarya ve 80W kablolu şarj desteğiyle hızlı şarj imkanı sunuyor. Ayrıca, 50 Megapiksel ana kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 50 Megapiksel özçekim kamerasıyla fotoğraf ve video çekimlerinde üstün performans sağlıyor. 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GNSS ve NFC gibi bağlantı özellikleriyle de kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.


Advertisement