Üniversiteli Gençler Cami Temizledi - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli Gençler Cami Temizledi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyonu üyesi üniversiteli gençler, Eski Otogar Camisi'nde temizlik yaptı.

20.10.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Şubesi Üniversite Komisyonu üyesi üniversiteli gençler, Eski Otogar Camisi'nde temizlik yaptı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, AGD üyesi üniversiteli bir grup genç, Eski Otogar Camisi'nin camları, halıları, ışıklandırmaları ve duvarlarını temizledi.

AGD İnönü Üniversitesi Başkanı Resul Kılıç, bütün gençlik teşkilatlarının böyle bir organizasyon ile çalışmalarını arzu ettiklerini belirtti.

Derneklerinin Türkiye'nin ve İslam aleminin huzur ve refahını tesis edecek gençleri yetiştirmeye devam edeceğini kaydeden Kılıç, şöyle devam etti:

"Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla tüm insanlık için sevgi ve kardeşlik ortamının meydana gelmesi için adeta yürümeye yeni başlayan çocukları yaşamlarının sonuna kadar islam terbiyesi ve kararlılığının depolanması ile Allah'ın emrinde bir Fetih Nesli yetiştirmektir. Bu münasebetle terbiye faaliyetlerimiz gereği her hafta Malatya'nın bir camisini temizliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Üniversiteli Gençler Cami Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement