Üniversiteli Gençler, 'Damla Projesi'yle Çocukların Gönüllerini Fethetti - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Gençler, 'Damla Projesi'yle Çocukların Gönüllerini Fethetti

Üniversiteli Gençler, \'Damla Projesi\'yle Çocukların Gönüllerini Fethetti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ‘Damla Projesi’ kapsamında köy okulunu ziyaret eden bir grup gönüllü üniversite öğrencisi, çocuklara kırtasiye ve elbise yardımında bulundu.

03.12.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 'Damla Projesi' kapsamında köy okulunu ziyaret eden bir grup gönüllü üniversite öğrencisi, çocuklara kırtasiye ve elbise yardımında bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında Ankara ve Karabük'te çeşitli üniversitelerde okuyan bir grup genç gönüllü öğrenci, Siverek ilçesine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Köksür köy okulunu ziyaret etti.

Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi yöneticileriyle birlikte okulda eğitim gören minik öğrencilerle bir araya gelen üniversiteli gençler, Ankara'dan köy okulundaki öğrencilere isimleri yazılarak gönderilen mektupları dağıttı.

Köy okulunda okuyan çocuklarla beraber yemek yiyen gönüllü öğrenciler, kırtasiye malzemeleri ve elbiseleri dağıttıktan sonra bir süre çocuklarla oyun oynadı. Yoğun ilgiyle karşılaşan üniversiteli gençler, çocuklarla yakından ilgilendi.

Sedat Aytar adlı köy sakininin evini ziyaret eden gönüllü öğrenci grubu, ev sakinleriyle sohbet ederek çay içti.

Ankara Hacettepe Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Ürdünlü Sewsen Abuhannoud, çok mutlu olduğunu belirterek, "Keşke dünya küçük olsaydı ve istediğimiz yere hemen gidip gelme şansımız olsaydı ve hemen görüşebilseydik ama bunu yapamıyoruz. Kalplerimiz ve duygularımız hep beraber kalır, bu unutulmaz anlar aklımızda, hatıralarımızda kalır ve biz bunları hiç unutmayız" diye konuştu.

4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Eda Aktaş çok mutlu olduğunu söyleyerek, gelen gönüllere teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Gençler, 'Damla Projesi'yle Çocukların Gönüllerini Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement