Üniversiteli Mert İçin 'Umut' Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Mert İçin 'Umut' Bekleyişi Sürüyor

Üniversiteli Mert İçin \'Umut\' Bekleyişi Sürüyor

Edirne’de, Meriç Nehri’ne düştüğü iddia edilen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Bektaş için su altı ekipleri arama ve kurtarma çalışmaları, ikinci gününde de devam ediyor.

16.06.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de, Meriç Nehri'ne düştüğü iddia edilen 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Bektaş için su altı ekipleri arama ve kurtarma çalışmaları, ikinci gününde de devam ediyor. Genç öğrencinin ailesi, nehir kenarından bir an olsun ayrılmadan 'umut' bekleyişini sürdürüyor.

Olay yerinden bir an olsun bile ayrılman 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Bektaş'ın ailesinin, umut bekleyişi sürüyor. Kayıp durumunda bulunan genç üniversitelinin babası Mehmet Bektaş zaman zaman tarihi taş köprünün seyir terasına çıkarak, arama kurtarma çalışmalarını yakından takip ediyor.

Üniversiteli genç Bektaş'ın öz annesi olduğu öğrenilen Nilüfer Mavzer ve üvey annesi olduğu öğrenilen Rahife Meriç ve diğer yakınları da nehir kenarında bulunan alandan bir an olsun ayrılmadan bekleyişlerini sürdürüyor. Acılı aileyi ziyaret eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır da çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kayıp durumunda bulunan ve köprüden düşmesi veya intihar etmesi şüpheleri üzerine, dalgıç polisler tarafından Meriç Nehri'nde yapılan arama kurtarma çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. Olayın üzerinden yaklaşık 40 saat geçmesine rağmen su altı polis ekipleri tarafından hummalı bir şekilde yürütülen nehir içi arama kurtarma çalışmalarında henüz bir netice alınamadı.

Olay, sabaha karşı saat 03.30 sıralarında Meriç Nehri üzerinde bulunan tarihi taş köprünün seyir terası bölümünde meydana gelmişti. İddiaya göre, Trakya Üniversitesi Yabancı Diller Mütercim Tercümanlık 2. Sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Mert Bektaş, arkadaşları ile birlikte bir eğlence mekanından ayrıldıktan sonra son olarak Meriç Köprüsü üzerinde bulunan seyir terası bölümünde görülmüştü. Gece itibariyle oğullarından haber alamayan Bektaş ailesi, sabah saatlerinde çocuklarının durumundan şüphe ederek, durumu polise bildirmişti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme neticesinde Mert Bektaş'a ait olduğu öğrenilen bir adet cep telefonu, tarihi taş köprünün seyir terası bölümünde bulunmuştu. Üniversite öğrencisi Bektaş'ın, köprüden düşmesi veya intihar etmesi şüpheleri üzerine, polis ekipleri tarafından olay yerine AFAD ekipleri ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Su Altı Grup Amirliği Balık adam timleri çağrılmıştı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Mert İçin 'Umut' Bekleyişi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement