Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

Beşiktaş'ta babasıyla birlikte kaldırımda yürüyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Örener, takla atan otomobilin altında kaldı. Kazada baba yaralanırken, Mert Örener hayatını kaybetti.

15.08.2018 14:46  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde geçtiğimiz cumartesi saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Memleketi Ordu'dan gelecek olan annesini karşılamaya giden Kocaeli Üniversitesi Reklamcılık bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Mert Örener, babası Kayahan Örener ile birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada, caddede kaza yaparak takla otomobilin altında kaldı. Mert Örener hayatını kaybetti, baba yaralanarak kazadan sağ çıktı.

BACAĞINDA VE OMUZUNDA KIRIKLAR OLUŞTI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilin altında kalan üniversite öğrencesi Mert Örener'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yol kenarındaki reklam panolarının arasında kalan baba Kayahan Örener'in ise, bacağında ve omzunda kırıklar oluştu. Kazaya sebep olan sürücü ise iddiaya göre, kaçarak kayıplara karıştı. Kazada reklam panosunun arasına sıkışarak hayatta kalan Kayahan Örener, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

"FREN SESİYLE BİRLİKTE ARABA BİZİ ALTINA ALDI"

Hastanedeki tedavinin ardından taburcu olan baba Kayahan Örener, kaza anını anlattı. Arabanın yan yatmış bir şekilde üzerine doğru geldiğini söyleyen Baba Örener, "Oğlumla birlikte eşimi karşılamaya gidiyordum. 4 Levent'ten Sanayi Mahallesi'ne doğru yürüyordum. Fren sesi geldi. Kafamı çevirmemle beraber araba bizi altına aldı. Bir karartının üzerimize geldiğini hatırlıyorum. Araba tekerlekleri üzerinde değildi. Yan yatmış bir şekilde üzerimize geliyordu. Zannedersem daha önce takla atmış o şekilde geldi bizim üzerimize. Oğlumla yan yanaydık. Oğlum benim solumda bir adım öndeydi. Nasıl kurtulduğumu hatırlamıyorum. Reklam panolarının altına girmişim" dedi.

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

"OĞLUMA KAVUŞAMADIM"

Anne Mesdure Örener de, "Oğluma kavuşamadım. Her gün televizyonda izlediğimiz trafik canavarına gencecik oğlumuzu verdik. Radyo Televizyon lisesinde okumuştu. Üniversitede reklamcılık okuyordu. Staj yapıyordu. Bu sene de üniversitede bölüm birincisi olmuştu. Bu kadarmış. Diyecek başka hiçbir şeyimiz yok. Çarpan sürücü aldığımız bilgilere göre kaçmış. Tabi ki; korkusu, şoku vardır ama haysiyeti de yokmuş. Birilerinin canını yaktıktan sonra onlara yardım edecek kadar haysiyetli olsaydı iyi olurdu. Bu bizim evladımızı tabi ki, geri getirmeyecek, yaptığının sorumluluğunu taşıyabilmesi gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

"BUNDAN SONRA KİMSENİN CANI YANMASIN"

Ölen Mertin eniştesi Ertan Ürkmez ise, "Acımız büyük. Baba-oğul kaldırımda yürürken bir insanın hayatı son buluyor. Başka bir insanın hatası veyahut vurdumduymazlığı yüzünden. Kaldırımda yürürken bu ülkede ölebiliyorsunuz. Bu acımızı 10'a katlıyor. Olayın peşinden koşmak isteyişimizin nedeni hayatını kaybeden insanı geri getiremeyeceğiz bunu biliyoruz. Sadece belki bu olay emsal olur. Bundan sonra başka kimsenin canı yanmasın" dedi.

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti

GERİYE SADECE BU GÖRÜNTÜLER KALDI

Öte yandan, araba kullanmasını çok sevdiği öğrenilen Mert Örener'den geriye ise otomobil kullanırken çekilen görüntüleri kaldı.

Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Üniversiteli Mert Kaldırımda Yürürken Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • candost: ahbe çocuk ahh.. bir gencimizi daha kaybettik bir hiç ugruna.. ne olursunuz şu araclarınızı yavaş sürün 19 0 Yanıtla srv13: ne yazikki Memleket serefsiz kayniyor 8 0
  • otzi: allah rahmet eylesin ailesine sabır versin 12 0 Yanıtla
  • CENGIZHAN: ALKOLLÜ ARAÇ KULLANANLAR IŞIK İHLALİ YAPANLAR ÖLÜME SAKATLANMAYA NEDEN OLAN BU CANLAR TRAFİK TERÖRİSTLERİ CİNAYETLE YARGILANMALI TRAFİK KAZASI DEYİP 3, 5 AYDA SERBEST KALMAMALI. 8 0 Yanıtla
  • tek atan headshot : ALLAH RAHMET EYLESİN 7 0 Yanıtla
  • asd: at öldürdü zannetim 3 4 Yanıtla bkg 13: insan ol ! 1 0
  • Keşke: Keşke kaçmasaydın Kanundan kaçamazsın.Bu dünyada kurtulsan bile Allah katında kaçamazsın 6 1 Yanıtla
  • Mersinli: Odanın kapısından belli gariban insanlar. Allah yardım etsin. 5 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Bu Kazalara kazadersen az ceza veririsen bu suçlar böyle devam eder.benim de kardeşim trafik kazasın da öldü bir yatmadı katil şöfür ve beraat etti yargıyat onadı bu kararı.gel de güven bu adalete . 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı
    12:23 Aydın'da 20 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Şüphelisi İzmir'de Yakalandı

    Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 20 yıl önce işlenen cinayetin şüphelisi olarak aranan K.Ü, İzmir'de yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi, cinayetin faili olduğu düşünülen K.Ü'nün İzmir'de olduğunu tespit etti. Ekipler, operasyon düzenleyerek şüpheliyi gözaltına aldı. K.Ü, Aydın'a getirilerek adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Gediz'de Polisler Motosiklet Avında
    12:21 Gediz'de Polisler Motosiklet Avında

    Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis ekipleri, plakasız ve kasksız motosiklet sürücülerini denetlemek amacıyla sıkı takibe aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kazaların önüne geçmek ve güvenliği sağlamak için motosiklet avı düzenliyor. Sürücülerin plakasız ve kasksız olarak motosiklet kullanmamaları konusunda uyarılar yapılıyor.

  • Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi
    12:19 Bitlis'te düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi

    Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, Tatvan ilçe kırsalında toprağa gömülü halde bir AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği, 353 adet fişek, telsizler ve diğer yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise imha edildi. Güvenlik güçleri, bölge halkının desteğiyle terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdürecektir.


Advertisement