Üniversiteli Nişanlılar Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Nişanlılar Kazada Öldü

Üniversiteli Nişanlılar Kazada Öldü

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, Çukurova Üniversitesi öğrencisi nişanlılar Sibel Avcı ile Cankat Akça öldü, 2 kişi yaralandı.

10.04.2015 15:26  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, Çukurova Üniversitesi öğrencisi nişanlılar Sibel Avcı ile Cankat Akça öldü, 2 kişi yaralandı.

OTOMOBİL KONTROLDEN ÇIKARAK TAKLA ATTI

Kaza, Kayseri- Malatya karayolu Mimarsinan Organize Sanayi kavşağında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Cankat Akça yönetimindeki 01 AJE 46 plakalı otomobil kavşakta kontrolden çıkarak takla atıp şarampole yuvarlandı. Kazayı görenlerin haber vermeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık epipleri sevk edildi.

ÜNİVERSİTE AŞIKLARI HAYATLARINI KAYBETTİ

Kazada yaralanan 22 yaşındaki Uğur Kara ve 21 yaşındaki Cankat Akça ambulanslarla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Sibel Avcı (20) ile Oğuz Doruk da (24) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Tedaviye alınan yaralılardan Cankat Akça ve Sibel Avcı tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cankat Akça ve Sibel Avcı'nın Adana Çukurova Üniversitesi'nde okudukları ve nişanlı oldukları belirtildi. Diğer yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Nişanlılar Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Umut Güneş: Kaza gözümün önünde oldu. . O an hiç aklımdan çıkmıyor. Hayatını kaybedenlere rahmetler olsun. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar. . Bu arada yanlış bilgi olmasın kaza saat 18. 45 civarı. 2 10 Yanıtla
  • yasemin kaya: Bacım benim nur gibiydi yüzün nurlar içinde uyu can yoldaşm : 9 0 Yanıtla
  • Xxxx: Allah rahmet eylesin 1 3 Yanıtla
  • kursad bozkurt: Abim benim, cankat . . . Mekanın cennet olsun . . . 0 4 Yanıtla
  • adn: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şad olsun yiğidimin 0 2 Yanıtla
  • Nesrullah: Haber yalan bi kere nişamlı değiler kızı kaçırıp götürmüşler kızda elini direksiyona atınca ortaya bu ortayaçıkıyor 1 1 Yanıtla
  • Hakan BOZKURT: mekanları cennet olsun inşallah. . . 0 2 Yanıtla
  • KAYSERİLİ ERTUĞRUL:: her iki geç arkadaşımızın da mekanları cennet olsun Allah rahmet eylesin 0 1 Yanıtla

Advertisement