Üniversiteli Öğrenciler, Lösev İçin Stant Açtı - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli Öğrenciler, Lösev İçin Stant Açtı

Üniversiteli Öğrenciler, Lösev İçin Stant Açtı

Kastamonu Üniversitesi’nde eğitim gören üniversiteli öğrenciler, Lösemili çocuklara destek olmak için yardım standı açtı.

29.03.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Üniversitesi'nde eğitim gören üniversiteli öğrenciler, Lösemili çocuklara destek olmak için yardım standı açtı.

Lösemili çocuklara destek amaçlı açılan stantta, LÖSEV yararına satışı yapılan ürünler yer aldı. Lösemili çocuklar tarafından yapılan el işleri ve çeşitli kırtasiye malzemelerinin de yer aldığı stantlardan elde edilecek gelirin Lösemili çocuklara bağışlanacağı belirtildi.

Ürünlerin gönüllü satışını yapana üniversiteli gençler, "Güneşli Günleri Görebilmek İçin Bir Tuğla da Siz Koyun" sloganıyla lösemili çocuklara destek istiyoruz. Lösemili çocukların karşılaştıkları güçlüklerle vermiş oldukları çabalara açtığımız bu stantta dikkat çekmek istedik. Satışını yaptığımız ürünlerden elde edilecek gelir ise, Lösemili çocuklara bağışlanacak" dedi.

Lösemili Çocuklar Vakfı Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ise, lösemili ailelerin hazırladığı el emeklerinin umuda dönüştüren gençlerin, bu ürünlerin satışı ile lösemili kardeşlerinin tedavilerinde destek olmaya çalışacaklarını kaydetti.

Yılmaz, lösemili çocuklara, bu hastalığı yenmek için büyük çaba gösteren ailelere destek olmak için açılan standa herkesi davet ettiğini ifade ederek, lösemili çocukların hayata tutunmaları için bu tür etkinliklerin lösemili çocuklara cesaret ve moral verdiğini söyledi.

Yılmaz, "LÖSEV önderliğinde Kastamonu'daki bu çalışmamızda bizlere destek olan duyarlı ve hayırsever Kastamonu halkına şimdiden teşekkür ediyorum ve herkesi LÖSEV standına davet ediyorum" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteli Öğrenciler, Lösev İçin Stant Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement