Üniversiteli Öğrencilere Fuhuş Tuzağına 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Öğrencilere Fuhuş Tuzağına 4 Tutuklama

Üniversiteli Öğrencilere Fuhuş Tuzağına 4 Tutuklama

Adana’da üniversitede okuyan maddi durumu kötü olan öğrencileri fuhuş batağına düşürdüğü ileri sürülen bir kız öğrenci, sevgilisi ve bu kişilere yardım ettiği öne sürülen karı kocası tutuklandı.

12.06.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da üniversitede okuyan maddi durumu kötü olan öğrencileri fuhuş batağına düşürdüğü ileri sürülen bir kız öğrenci, sevgilisi ve bu kişilere yardım ettiği öne sürülen karı kocası tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne iddiaya göre, 3 ay önce Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünde okuyan "Çaça" lakaplı Ayça Ö.'nün (31) maddi durumu iyi olmayan öğrencileri ağına düşürerek onları önce uyuşturucuya alıştırıp sonra da fuhuş yaptırdığı ihbarı geldi. Bu ihbar üzerine harekete geçen polis, Ayça Ö.'yü hem teknik ve hem de fiziki takibe aldı. Yapılan takip sonucunda Ayça Ö.'nün üniversitenin beden eğitimi, psikoloji, mühendislik fakültelerinde okuyun maddi durumu kötü olan öğrencilerle arkadaşlık kurup daha sonra, "Ben İzmirliyim babam hayatını kaybetti. Maddi durumum iyi değildi ancak fuhuş yaparak okula devam ettim. Çok da para kazanıyorum. Siz de para kazanmak istiyorsanız zengin olmak istiyorsanız, rahatça okumak istiyorsanız bunlara benim gibi yaparak sahip olabilirsiniz" diyerek öğrencileri kandırdığı belirlendi.

B.Y. (24), M.G. (21), Ö.Ö. (22), S.A. (22), T.İ. (22) N.C.B. (22) S.C. (21) ve M.K.(31) isimli 8 öğrenciyi bu yöntemle kandıran Ayça Ö. daha sonra sevgilisi Muhittin T.'nin (38) bulduğu müşterilerle bu üniversiteli öğrencilerin birlikte olmasını sağladı. Bir kez fuhuş yaptıktan sonra vazgeçmek isteyen öğrencileri ise Ayça Ö., "Sizi ailenize söylerim, rezil olursunuz" diye tehdit etti. Ayrıca Ayça Ö. ağına düşürdüğü öğrencileri uyuşturucu bağımlısı yaparak tamamen kendilerine bağımlı hale getirmeye çalıştı. Ayça Ö.'nün üniversiteli kızları özellikle iş adamlarına bir ilişki karşılığı bin 500- 2 bin lira arasında lüks otellerde pazarladığı belirlendi. Ayrıca yapılan takipte karı-koca Eyüp Ö. (28), 22 yaşındaki Meltem Ö.'nün de Ayça Ö. ile birlikte hareket ettiği ve müşteri buldukları belirlendi. Polis, yapılan bu tespitlerin ardından 9 Haziran 2016 günü eş zamanlı olarak 12 adrese operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 8 mağdur ile Ayça Ö., sevgilisi Muhittin T., karı koca Eyüp Ö. ile Meltem Ö. gözaltına alındı. Ayça Ö.'nün evinde yapılan aramada içime hazır esrar ile balkona kovalara ekilmiş halde Hint keneviri ele geçirildi. 8 mağdur ifadelerinde Ayça Ö.'nün önce zengin olmak vaadiyle daha sonra da tehdit ederek fuhuş yaptırdığını ileri sürdü. Mağdurlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Zanlı Ayça Ö. ise ifadesinde kendisinin maddi imkanı iyi olmadığı için fuhuş yaptığını, kimseye zorla fuhuş yaptırmadığını söylediği öğrenildi. Zanlılar "fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek" suçlarından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan zanlıların hepsi tutuklandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Üniversiteli Öğrencilere Fuhuş Tuzağına 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement