Üniversiteli ve Liseli Öğrenciler Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Üniversiteli ve Liseli Öğrenciler Buluşacak

Üniversiteli ve Liseli Öğrenciler Buluşacak

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği (İkbal-Der) Öğrenci Birimi, öğrenci buluşmaları düzenliyor.

25.11.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Kahta İkbal Kültür ve Yardım Derneği (İkbal-Der) Öğrenci Birimi, öğrenci buluşmaları düzenliyor.

Kahta İkbal- Der tarafından, dernek binası konferans salonunda, ortaokul erkek öğrencilerinin bir araya geleceği program düzenlenecek. Program hakkında bilgi veren Kahta İkbal- Der Program Koordinatörü Mustafa Gündüz, 'Kötülüksavar Namaz' başlıklı konusunun Ömer Maçin tarafından öğrencilere anlatılacağı belirtildi. Programda Kur'an-ı Kerim, video slayt, konuşma, soru cevap ve ikramı da yer alacağı bildirildi. Tüm ortaokul erkek öğrencilerinin davetli olduğu programın 28 Kasım Cumartesi günü saat 18: 00'de düzenleneceği belirtildi. Kahta İkbal- Der Program Koordinatörü Ercan İşeri,"Buluşmada konu olarak rahmetli Mevdudi'nin kitabından esinlenerek İslam'ın Geleceği ve Öğrenciler' konuları işlenecek. Aylık olarak düzenleyeceğimiz üniversite lise öğrenci buluşmamızda tanışacağız, davamızı, dünya ve ahiretimizi konuşacağız, soru soracağız, cevap vereceğiz. Programımız Kuran'ı Kerim'in okunması ile başlayacak, video ve slayt izlenmesi, konuşma, soru cevap ve ikram ile son bulacak. Tüm üniversite ve lise erkek öğrencilerini bu buluşmaya bekliyoruz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversiteli ve Liseli Öğrenciler Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement