Üniversiteliler Arasında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Üniversiteliler Arasında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Olay yerinden görüntüler Şüphelilerden birinin hastaneye getirilişi - Karşıt görüşlü üniversite öğrencisi iki grup arasında, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili "afiş asma ve bildiri dağıtma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada yaralanan 4 öğrenci, hastanede tedavi altına alındı Eskişehir'de, karşıt görüşlü üniversite öğrencisi iki grup arasında çıkan kavgada 4 öğrenci yaralandı.

28.04.2016 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Olay yerinden görüntüler

Şüphelilerden birinin hastaneye getirilişi - Karşıt görüşlü üniversite öğrencisi iki grup arasında, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili "afiş asma ve bildiri dağıtma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada yaralanan 4 öğrenci, hastanede tedavi altına alındı

Eskişehir'de, karşıt görüşlü üniversite öğrencisi iki grup arasında çıkan kavgada 4 öğrenci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Eskibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde, 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili afiş asan ve bildiri dağıtan öğrencilerle, karşıt görüşlü öğrenciler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Barış Can E. ile Umut H. bıçakla yaralandı. Soner T. ve Buket Ş. ise darbedildi. Yaralanan öğrenciler 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Öte yandan, olayla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Üniversiteliler Arasında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversiteliler Arasında Bıçaklı Kavga: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Abdullah Azmi: Doktorlar caddesinde hergün pkk nın davulunu çalan kominist partili militanlarının gözümüze sokarcasına uzattıkları dergileri bildirileri almak zorunda kalıyoruz.Polis bu konuda niye bir şey yapmıyor,bu baskıcı kominist partili militanlara kim dur diyecek. 0 0 Yanıtla

Advertisement