Üniversitelilerin Hentbol Mücadelesine Ortak Oldu - Son Dakika
Güncel

Üniversitelilerin Hentbol Mücadelesine Ortak Oldu

Üniversitelilerin Hentbol Mücadelesine Ortak Oldu

Koç Fest'in Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde devam eden 10'uncu yıl coşkusuna Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nın ünlü oyuncuları Ivan Nincevic ve Ercan Aşıkoğlu ortak oldu.

08.05.2015 17:28  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev sahibi Cumhuriyet Üniversitesi ile Konya Selçuk Üniversitesi arasında oynanan hentbol maçının başlama atışını gerçekleştiren ünlü oyuncular tribündeki üniversitelilerin de ilgi odağındaydı. Heyecanlı maçın sonunda kazanan 37-27 skorla Konya Selçuk Üniversitesi oldu.

Koç Holding'in 2006 yılından bu yana üniversite gençliğini spor, teknoloji, müzik, eğlence ve rekabetle buluşturduğu Koç Fest'in 2015 şampiyonlarını belirleyecek final turu heyecanla sürüyor. Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında gerçekleşen Hentbol 1. Lig müsabakaları dün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Konya Selçuk Üniversitesi maçı ile devam etti. Koç Topluluğu Şirketleri'nden Aygaz'ın Mogaz markasıyla destek verdiği Beşiktaş Mogaz Erkek Hentbol Takımı'nın oyuncularından Ivan Nincevic ve Ercan Aşıkoğlu da Sivas'ta Koç Fest'i ziyaret ederek üniversitelilerin mücadelesine katıldı.

Başlama atışı Ivan Nincevic ve Ercan Aşıkoğlu'ndan

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileri tarafından coşkuyla karşılanan Nincevic ve Aşıkoğlu, önce öğrencilere Koç Fest tişörtlerini imzaladı, ardından da ev sahibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile Konya Selçuk Üniversitesi arasındaki hentbol maçının başlama atışı için sahada yerini aldı. Nincevic ile Aşıkoğlu, maçın başlamasıyla birlikte tribüne geçerek, üniversiteliler ile maçı izledi.

Ünlü sporcular, oldukça heyecanlı geçen maçın ardından yaptıkları açıklamada, üniversiteli sporcuların yeteneklerinin hayranlık uyandırdığını ifade etti. Ercan Aşıkoğlu, Koç Fest'i ilk kez ziyaret etme fırsatı bulduklarını belirtirken, "Üniversitelilerin ve taraftarın hentbola olan ilgisi bizi çok mutlu etti. Bu ilgi ve başarılı oyun performansı ile Türkiye'nin üniversiteler arası müsabakalarda da hentbolda başarılarını artırarak sürdüreceğine inanıyoruz" dedi. Koç Fest'te gençlerle bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Ivan Nincevic ise tribünlerdeki fair play ruhundan çok etkilendiğini vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üniversitelilerin Hentbol Mücadelesine Ortak Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement