Üniversiteyi "Uçurarak" Tanıtacaklar - Son Dakika
Güncel

Üniversiteyi "Uçurarak" Tanıtacaklar

THK Üniversitesi, bugün başlayan ve 17 Temmuz'a kadar sürecek Tanıtım Günleri etkinliğinde üniversite adaylarına, havadan şehir turu attıracak.

30.06.2014 13:04  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi, bugün başlayan ve 17 Temmuz'a kadar sürecek Tanıtım Günleri etkinliğinde üniversite adaylarına, havadan şehir turu attıracak.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin havacılık ve uzay alanındaki ilk ve tek ihtisas üniversitesi olan THK Üniversitesi'nde bugün başlayacak Tanıtım Günleri üniversitenin Türkkuşu Kampüsü'nde yapılacak.

Tanıtım günlerine katılacak üniversite öğrenci adayları, 17 Temmuz'a kadar her gün 13.00-14.00 saatleri arasında hergün simülatörle dünya turu yapabilecek. Pilotaj Bölümünü tercih edecek öğrenciler de uçakla Ankara şehir turu ile farklı bir uçuş deneyimi yaşayabilecekler. Adrenalin seviyesini yükseltmek isteyenler için de paraşüt kulesi hazır olacak.

THK'yı tercih etmek isteyen üniversite adayı öğrenciler için düzenlenen tanıtım günleri her gün 09.00-18.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık ve uzay bilimleri üniversitesi olan THK Üniversitesi, 2011-2012 akademik yılında eğitim-öğretime başladı. Ankara, İzmir ve Eskişehir'de 4 kampüs üzerine kurulu bir ihtisas üniversitesi olan THK Üniversitesi, bu yıl 5 fakülte, 12 bölüm ve 2 meslek yüksekokulu ile eğitim hayatını sürdürdü. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversiteyi 'Uçurarak' Tanıtacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement