Ünivetsite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika
Yerel

Ünivetsite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi

İzmir'in Torbalı ilçesindeki minibüs şoförleri, Tarsus'ta üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

20.02.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Torbalı ilçesindeki minibüs şoförleri, Tarsus'ta üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine tepki gösterdi.

Cinayete tepki olarak minibüslerinin önüne "Yolcularımız bizim namusumuzdur", " Özgecan Aslan cinayetini kınıyoruz ve kadına şiddete hayır" ifadeleri yer alan branda bağlayan minibüsçüler, araçlarına Özgecan'ın fotoğraflarını asarak seferlerine devam etti.

"En ağır ceza verilsin"

S.S. Torbalı Metropolis Şehir içi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Veysi Güner, gazetecilere yaptığı açıklamada, " Mersin'de bir kızımızın, hunharca öldürülmesini kınıyoruz. O caniye meslektaşım demeye utanıyorum" diye konuştu.

Cinayetin minibüsçülere zarar verdiğini savunan Güner, "Kızlarımız bizim evlatlarımızdır, analarımızdır, kardeşlerimizdir. Bu yapılanlar asla tasvip edilemez. Biz Torbalılı minibüsçüler özellikle kadınları daha hassasiyetle davranarak taşımaya gayret ediyoruz. Bu çirkin davranışı yapan kişiye en ağır cezanın verilmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünivetsite Öğrencisi Özgecan'ın Öldürülmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement