Ünlü Astrolog: Önümüzdeki Mayıs Ayında Türkiye'de İsyan Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Ünlü Astrolog: Önümüzdeki Mayıs Ayında Türkiye'de İsyan Çıkacak

Dünyaca ünlü astrolog Joni Patry, önümüzdeki mayıs ayında Türkiye'de isyan çıkacağını veya bir saldırı olabileceğini iddia etti.

23.11.2014 00:06  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tahminleriyle dünyadaki önemli olaylar konusunda uyarıda bulunan astrolog Joni Patry, Türkiye ile ilgili bazı tahminlerde bulundu. Party, "Türkiye'nin düzenini bozmak için ciddi girişimler olacak. Önümüzdeki mayıs Türkiye, bir isyan ya da saldırı ile karşılaşacak. Güvenliği sağlamak için tüm önlemler mutlaka alınmalı. Bu konu hafife alınamaz. 2017'ye gelindiğinde nihai sonuçlar barış ve şifalanma getirecek. Bu patlayıcı hadiseler sayesinde Türkiye daha iyi bir yerde olacak. Ekonomi güçlenip gelişecek ve barış galip gelecek." dedi.

TAHMİNLERİ TUTUYOR

Dünyaca ünlü astrolog Joni Patry, Vedik astroloji sayesinde dünyadaki birçok önemli olayı önceden bildi. Gezi olaylarını, ebola salgınını tahmin etti. Amerikalı astrolog, tüm dünyada şubeleri bulunan ünlü bir Fransız restoran zincirinin de sahibi. Ciddi bir servete sahip olduğu konuşulan Patry'nin Türkiye'de de basılan "Astrolojiyi Kullanarak Nasıl Zengin Olunur?" adlı bir kitabı bulunuyor. "Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali" için Türkiye'ye gelen Patry, Haber Türk'ten Ekin Türkantos'un sorularını yanıtladı, Türkiye için de uyarılarda bulundu.

-Hikâyeniz nerede, nasıl başladı?

Astrolojiye ilgim küçük yaşlarda başladı. Hiç unutmam; 8 yaşımdayken Başkan John F. Kennedy, 22 Kasım 1963'te Dallas'a gelmeden bir gece önce, Jeane Dixon televizyondan başkana seslenerek Dallas'a gitmemesi gerektiğini, öldürülebileceğini söylemişti. Ben Dallas'ta yaşıyordum ve ertesi gün akıllara gelmeyen şey gerçek oldu! Önceden hayatımızı yönlendirecek bilgilere sahip olmanın değeri beni büyüledi. Dünya çapında, geleceği haber veren en kesin sistem astrolojidir. 35 senedir astrolojiyi inceliyorum ve Hint astrolojisi sistemi olan Vedik astroloji ile kusursuz sonuçlara varıldığını gördüm.
-Kişisel danışmanlık verdiğiniz isimlere en çok neleri tavsiye edersiniz?

Gezegenler, kişinin doğum haritasında her yaş için farklı deneyimlere değinirler. Böylece çoğu insan gezegenlerin işaret ettiği bilgileri kontrol etmeyi ister. Daha zamanı gelmemişken kendi arzu ve isteklerini empoze etmeye kalkarlar. Oysa gezegenlere teslim olup hareket etmek en iyisidir. Ve para her zaman mutluluk getirmez. Kişi kendi ruhsal gerçekliğine odaklanınca hayat ona bolluk ve bereket getirir.

-Astroloji ile ilgilenen insanlara neler tavsiye edersiniz?

Çok iyi bir öğretmen gerekir. Hiçbir şey evrenin nasıl çalıştığını anlamak kadar büyük haz veremez. Yalnızca Ay'ın evrelerini ve gezegenlerin geri gidiş dönemlerini bilmek dahi karar vermekte yardımcı olabilir. Ay'ın ilk çeyreği ile dolunay arasında Ay'ın büyüdüğü dönem, projeleri harekete geçirme zamanıdır. Dolunay ile son çeyrek arasındaki dönem ise işleri bitirme zamanıdır. Merkür geri giderken hayatınızı yeniden düzenlemek için uygundur. Her şeyin bir zamanı vardır ve astroloji en doğru zamanı verir. Çiftçilerin tohum ekme takvimi de bunun üzerine kurulmuştur.

-İnsanların yıldız haritalarında kariyer, başarı, sağlık ve aşk hayatları görülebiliyor. Peki ölüm?

Bu konuda yorum yapar mısınız? Hindistan'da astrologlar ne zaman öleceğinizi tahmin edebilir. Ama bu tahmini atlatıp yaşama devam eden çok kişi tanıyorum. Ben ölüm tahmininde bulunmam. Her birimizin özgür irademizle farklı bir seçim yapabileceğine inanırım. Modern bilim, kemoterapi ve açık kalp ameliyatı olmasaydı çok insan çoktan ölmüş olurdu. Yani çoğu insan ölebileceği kritik günü geride bırakabildi. Sevdiklerimin haritalarında ölüm tarihlerini görebildim. Ama danışanlarıma yalnızca hayatlarını yaşamalarında yardımcı olacak bilgileri veririm.

BÜYÜK OLAY 2016'DA GERÇEKLEŞECEK

-Türkiye'nin haritası ile ilgili neler söylersiniz? Gezi olaylarını bildiğiniz konuşuluyor...

Evet, dünya çok önemli bir kırılma noktasında geçiyor. Bu dönem dünyayı kontrol eden güçlerin yıkılma zamanı. Bu sebeple diktatörlük sistemiyle yönetilen ülkeler değişim geçirmekte. Çünkü halklar mücadele veriyor. Bu döngüler defalarca tekrarlanır. Dünya daha fazla sorunlarla karşılaşacak. Esas faktörlerden biri din ile ilgili, yani örgütlü insan yapımı din ile. İnsanları bölerek birbirinden ayıran ve dünyada savaşı oluşturanın bu olduğu anlaşılmaya başladı. Aramızdaki farklılıkları değil benzerliklerimizi anlamalıyız.

-Türkiye sizce ne zaman refaha kavuşacak?

Önümüzdeki 2 sene Türkiye için zor olacak. İyileşmeden önce daha çok şeyin ortaya çıkması gerek. Büyük olay ise 2016'da gerçekleşecek. Bu dönem, dünya çapında ve özellikle Türkiye'de ne olacağının kestirilemediği bir süreç olarak yaşanacak.

-Türkiye'nin haritasında ilk neyi göz önüne alırsınız?

Eğer Batı astrolojisine bakıyorsanız Akrep. Vedik astrolojide ise Terazi. Vedik astrolojide sideral zodyağa bakarız. Satürn daha yeni burç değiştirdi ve bu Türkiye'yi düşmanları ve sınırları açısından özellikle ilgilendiriyor. Türkiye'nin düzenini bozmak için ciddi girişimler olacak. Önümüzdeki mayıs Türkiye, bir isyan ya da saldırı ile karşılaşacak. Güvenliği sağlamak için tüm önlemler mutlaka alınmalı. Bu konu hafife alınamaz. 2017'ye gelindiğinde nihai sonuçlar barış ve şifalanma getirecek. Bu patlayıcı hadiseler sayesinde Türkiye daha iyi bir yerde olacak. Ekonomi güçlenip gelişecek ve barış galip gelecek.

- Siyaset, ekonomi, altın ve döviz kurları nasıl olacak?

Borsa uçlarda gezebilir ve akıllı davranabilirlerse çoğu kişi para kazanabilir. Ancak unutmayın ki, önümüzdeki yaz finansal durum kötüleşecek. En iyi yatırım altın. Martta dünya çapında kritik olaylar başlayacak. Jüpiter temmuza kadar Yengeç'te kalacak, korkunç yağışlar ve sellere neden olacak. Su yolları ve göller kirlenebilir, su kaynaklarına toksin ve hastalıklar karışabilir. Mutlaka temiz su içtiğinizden emin olun. Türkiye için yepyeni bir dönem geliyor. Güçlenerek Ortadoğu'da barış sağlayıcı bir rol alıyor. Öyle akımlar başlatılıyor ki, tüm dünyanın örnek aldığı bir rol model oluyor. Türkiye, Çin ile ticari işbirliğine giriyor ve bu ekonomiye müthiş yardım ediyor. Gemi taşımacılığı büyük gelişme kaydediyor. Ama yiyecek fiyatları, özellikle et fiyatları artacak. 2015 yazı boyunca en iyi yatırım İstanbul'da gayrimenkul olacak. Türkiye'nin dört bir yanından insanlar toplanıyor ve yaşayacak, barınacak konutlara gereksinim duyacaklar. (Kaynak: Habertürk)

Ünlü Astrolog: Önümüzdeki Mayıs Ayında Türkiye\'de İsyan Çıkacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü Astrolog: Önümüzdeki Mayıs Ayında Türkiye'de İsyan Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • vanlı065: Abla biz hergün isyandayızzzz... 47 8 Yanıtla
  • T.C: Bu sorular oyun ne alaka Türkiye 19 4 Yanıtla
  • Eski Akp'li: 2015'te seçim var ya o yüzden olay olacak bizim saf halkta akp'ye oy verece kbu olayları görünce. 10 1 Yanıtla
  • Mustafa: Kadın Özetle Şunu Demiş ;Avrupadaki İstihbarat Elamanları İçinizdeki Hainleri Kullanıp Anarşi Meydana Getireceklerr . . Eee Sizdede Satın Alınacak Ucuz İnsanlar Çok Bende Bu Bilgiyi Kendi Lehime Kullanayımda Şöhretime Şöhret Katayım Kerizlerden Para Koparayım :D 9 0 Yanıtla
  • Ömersi: Geleceği bileydi loto yu tuttururdu daaa. Ya da zengin bir koca bulurdu. Bunun kendine hayrı yok ???? 8 0 Yanıtla
  • ANTEBİYA: Çok mal haramsız, çok laf yalansız olmaz, durum ortada görünen köy kıl.... 5 0 Yanıtla
  • SEFİL BİLO: ŞOM AĞIZLI CADI:) 4 0 Yanıtla
  • kara murat: ışıktır gıt çatlak turkıyede olah çıkması çok meraklısınız turkiyemiz karışır barışır kaç tene sızın gıbı ülkemize gırerler karştırırlar bır sabhta sahip olamazlar 4 0 Yanıtla
  • esmer kürt: O KADIN BIR AJAN ASLINDA BIRILERINE MESAJ YOLUYOR INGILIZLER TURKIYEYI KARISTIRIYOR NERDE BIZIM AKP LILER TURKIYE UCURUMDA 2 2 Yanıtla
  • vanlı065: Dadaş haddini bil. Sen kürtlerin ayakkabısına yapışmış çamur olamazsın 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı
    10:15 Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı

    Erzurum'da bir araya gelme kültürünü geliştirmek, ortak aklı şehir ve halkın yararına çalıştırmak ve istişare kültürüne katkı sağlamak için kurulan 'İrfan Meclisi', EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum konusunu ele aldığı ilk toplantısını gerçekleştirdi.

  • Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı
    10:12 Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehit aileleriyle iftar yaptı

    Kırklareli Valisi Birol Ekici, öğretmenevinde düzenlenen programda şehit aileleriyle iftar yaptı. Ekici, birlik ve hoşgörünün simgesi ramazan ayında kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Kırklareli'nde gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirildi ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

  • İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı
    10:11 İstanbul'da lüks otomobillerin konsollarını çalan 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye, Çekmeköy ve Esenler'deki otomobillerden hırsızlık yapıldığı ihbarları üzerine çalışma başlattı. Güvenlik kameraları incelenerek şüphelilerin kimlikleri tespit edildi ve Esenler'de yakalandılar. Şüphelilerin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

  • Adana'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sanığa Hapis Cezası
    10:11 Adana'da Uyuşturucu Ticareti Yapan Sanığa Hapis Cezası

    Adana'nın Seyhan ilçesinde otomobilinde uyuşturucu sattığı iddiasıyla tutuklu yargılanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezası verildi. Sanık, uyuşturucu ticareti yapmadığını öne sürerek tahliye ve beraat talebinde bulundu ancak mahkeme tutukluluğun devamına karar verdi.

  • Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti
    10:10 Avrupa Birliği, Ukrayna Yardım Fonu'na 5 Milyar Euro Tahsis Etti

    Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Ukrayna Yardım Fonu'nun oluşturulmasını onaylayarak bu fona 5 milyar euro tahsis etti. Karar, AB Dışişleri Konseyi toplantısında alındı ve Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne askeri ekipman ve eğitim yoluyla destek sağlanmasını amaçlıyor. AB, Rusya-Ukrayna çatışmasının başlamasından bu yana Ukrayna'ya 138 milyar eurodan fazla destek verdi veya taahhüt etti.

  • Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı
    10:10 Kuşadası'nda jandarma ekipleri trafik kuralları konusunda bilgilendirme yaptı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde jandarma ekipleri, motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine trafik kuralları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenledi. Etkinlikte, koruma başlığı ve gözlüğü kullanımı, geçiş hakkı ve önceliği, sağa ve sola dönüş kuralları gibi temel trafik kuralları anlatıldı. Jandarma ekipleri, bilgilendirici broşürler dağıtarak vatandaşların trafik güvenliği konusunda bilinçlenmesine katkı sağladı.

  • Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    10:09 Elazığ'da Pikapın Otomobile Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Elazığ'ın Bosna Hersek Bulvarı'nda meydana gelen kazada, bir pikap sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek bir otomobile çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken otomobil sürücüsü sıkıştı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı
    10:09 Erzurum'un Tortum ilçesinde araç kazası: 4 kişi yaralandı

    Erzurum'un Tortum ilçesinden kent merkezi yönüne hareket eden araç, Karagöbek Mahallesi civarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.


Advertisement