Ünlü Bestekar Yusuf Nalkesen'in İsmi Demirci'de Yaşatılsın!" - Son Dakika
Yerel

Ünlü Bestekar Yusuf Nalkesen'in İsmi Demirci'de Yaşatılsın!"

Ünlü Bestekar Yusuf Nalkesen\'in İsmi Demirci\'de Yaşatılsın!"

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde seçilerek Belediye Başkanı olan Selami Selçuk’u hayırlı olsun dileğinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

15.04.2014 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde seçilerek Belediye Başkanı olan Selami Selçuk'u hayırlı olsun dileğinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Sezgin, "İlk gün belediye başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugünde belediye başkanımızla çay sohbetinde bir araya geldik. Hafta sonunda güzel anlamlı bir program da Milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ'ın katılımıyla Demircimizin yetiştirdiği bir edebiyatçımızı anma ve Demirci'nin buna karşı bir vefa borcunu gösterme anlamında güzel bir etkinlik oldu. Manisa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Özdağ'ın teşebbüsleri ile rahmetli edebiyatçı Bahaeddin Özkişi'nin adı ilçemizde kapalı spor salonuna verildi. Cumartesi günü de Bahaeddin Özkişi'nin eserlerini tanıtılarak, kitap imza töreni düzenlendi. Bu vesileyle Milletvekilimiz Selçuk Özdağ ve Belediye Başkanımız Selami Selçuk'a teşekkür ediyoruz.

Bu esnada ünlü Bestekarımız Yusuf Nalkesin'in ilçemizde öğretmenlik yaptığı ve çok bilinen şarkısı "O Ağacın Altı' şarkısının şuan ki hastanemizin bahçesinde yazdığını ve bu noktada bestekarın adının da buradaki bir caddeye verilmesinin anlamlı olacağını düşünüyorum. Kentler yetiştirdiği sanatçılarla yetiştirdiği değerlerle birlikte ve onlara gösterilecek vefa örnekleriyle hatırlanırsa o kentin sosyal ve kültürel hayatına da önemli bir katkı olur." dedi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bütün kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak hizmetler yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Başkan Selçuk, "Kaymakamlık ve belediye birbiriyle koordineli şekilde çalıştığında güzel faaliyetlerin çıktığını görüyoruz. Bu tür çalışmalar bundan sonrada devam edecektir" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Bestekar Yusuf Nalkesen'in İsmi Demirci'de Yaşatılsın!' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement