Ünlü Blogger Zodyaklı'dan Burçlara Göre Aşk Tahminleri - Son Dakika
Kadın

Ünlü Blogger Zodyaklı'dan Burçlara Göre Aşk Tahminleri

Ünlü Blogger Zodyaklı\'dan Burçlara Göre Aşk Tahminleri

Aşkta aradığınız kişi nasıl biri?

20.04.2015 16:30  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu hafta aşk hayatınızda sizi neler bekliyor? Burcunuza en uygun kişi nasıl biri? Evrenin size ne gibi sürprizler hazırladığını merak ediyorsanız, Zodyaklı'nın burçlara özel aşk yorumlarını kaçırmayın. Aynı zamanda Türkiye'nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca'nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, Nisan ayı boyunca her hafta Türkiye'nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem'de burçların aşk hayatına ışık tutuyor.

Havalar güzelleştikçe, birçok kişinin aşk hayatı da hızlanmaya başladı. Gökyüzündeki hareketlerin bu hafta aşk hayatınızı nasıl etkileyeceğini ve burcunuz için doğru insanın nasıl biri olduğunu merak ediyorsanız Zodyaklı'nın burçlara göre aşk tahminlerini kaçırmayın.

Aynı zamanda Türkiye'nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca'nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, Nisan ayı boyunca her hafta Türkiye'nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem'de burçların aşk hayatına ışık tutacak. İşte Zodyaklı'nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri:


Koç ve Yükselen Koç

Sevgili Koç'lar, bu hafta aşk mı çalışmak mı ikileminde kalıp bütün enerjinizi günlük koşturmanıza, çalışma hayatınıza ve hatta bazı sıkıcı bürokratik işlere ayırabilirsiniz. Ama dikkat!!! Hemen uyarımı yapayım, kuş uçtu uçacak! Hafta sonu aşk için oldukça güzel gelişmelerin, kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir enerjinin içerisinde olacaksınız. Maddi sıkıntılarınızı da arkada bırakabilirsiniz.

Koç Burcu için doğru insan, tutkulu ve sadık olmalı.

Boğa ve Yükselen Boğa

Sevgili Boğalar, aşk enerjiniz oldukça yüksek. Neredeyse bir aşk paratonerine dönebilirsiniz. Fakat bu kadar çok talep sizi seçici olmaya sürükleyebilir. Evet siz harikasınız, ama bunu bu kadar yüksek sesle söylemenize, sürekli kendinizden bahsetmenize ihtiyacınız da olmamalı.

Boğa Burcu için doğru insan, maddi konuda kendine güveni olan ve güçlü biri olmalı.

İkizler ve Yükselen İkizler

Sevgili ikizler, bu aralar çok çekici olduğunuzun farkına varma zamanı geldi. Belki siz bunun farkında olmadan yollarda yürüyor, vapurlara biniyor, yıldızları izliyorsunuz. Kendinize çoook mu çok yazık ediyorsunuz. Adeta afrodizyak kazanına düşmüş gibi ilgi çekici ve seksisiniz. Bunu kullanıp sahnelere atılmak varken, evde kös kös oturmayı tercih ediyorsanız size de yuh!

İkizler Burcu için doğru insan, mizah yeteneği yüksek olmalı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Sevgili Yengeçler, şu sıralar ilişkiler ya da aşk meşk gibi hassas konulara ayırmak istediğiniz bir enerjiniz yok gibi görünüyor. Siz şu sıralar kendinize, kariyerinize hatta geleceğinize fazlaca odaklanmış görünüyorsunuz. Bu da çevrenizde sizinle ilgilenenleri görmediğiniz, onlara karşı kör olduğunuz anlamına geliyor. Şimdi yapmanız gereken, gözlük camınızı temizleyip etrafınıza bir bakmak!

Yengeç Burcu için doğru insan, sorumluluk sahibi biri olmalı.

Aslan ve Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, bu haftanın en hassas konusu geçmiş ilişkiler. Geçmişten gelen hortlaklar, geçmişte yaşanmış konular. Geçmiş ilişkileriniz bu hafta yeniden gündeme gelebilir. Belki ücra bir sokakta yürürken karşınıza tüm varlığı ile geçmişte bıraktığınız, unuttuğunuzu sandığınız sevgiliniz çıkabilir. Geçmişe mazi mi diyeceksiniz yoksa... Lütfen bana "Niyazi" esprisi yaptırmayın!

Aslan Burcu için doğru insan, evrenin sonundaki restorandan haberdar olmalı.

Başak ve Yükselen Başak

Sevgili Başaklar, kendinizle ilgili olan eksiklik ya da kompleksleri ignore etmenizin gerekeceği bir haftaya giriyoruz. Zira bu kendinizle ilgili bitmek bilmeyen savaş nihayet aşk hayatınıza yansımaya başladı. Çıldırmış gibi davranışlar gösterebilirsiniz. Kendinize inanamadığınız noktalara gelmiş olabilirsiniz. Dark side'ınıza hakim olmanız gerekmekte. Aynaya geçin ve sorun, bu siz misiniz?

Başak Burcu için doğru insan, eleştirilere gerçekten açık olmalı!

Terazi ve Yükselen Terazi

Sevgili Teraziler, bu aylar sizin için çok önemli. Zira aniden lonk diye ilişkiniz başlayabilir. Hem de böyle şaşalı düğünlerle, çılgın halaylarla dünya evine girebilirsiniz. Bunun için elbette evrenin size destek vermesi gerekir, fakat sizin de yapmanız gereken şeyler olacaktır. Mesela, uyumlu bir insan olmak sizin burcunuzun ana özelliği, bu durumda ilişkilerinizde de uyum gerçekleştirmeniz gerekebilir.

Terazi Burcu için doğru insan, gerektiğinde arkadaşı olmalı!

Akrep ve Yükselen Akrep

Sevgili Akrepler, aşk konusunda yaşadığınız belirsizlik artık sizi çileden çıkartmaya başlamış olabilir. Aslında bu hafta ilişkiler ve aşk konusunda kafa karışıklığınız devam edecek. Kısa bir süre sonra çözülecek bu konu sizin yüzünüzü güldürebilecek mi, bunun için takipte kalın!

Akrep Burcu için doğru insan, seksi ve tutkulu olmalı.

Yay ve Yükselen Yay

Sevgili Yaylar, eğer istediğiniz aşksa ve bulamıyorsanız kesinlikle aradığınız yer yanlıştır. Eğitimler, seminerler, hukuksal konuları ilgilendiren yerler, hukukçular, yabancılar… Bu anahtar kelimeleri bir yere not edin ve arama alanınızı bu şekilde daraltmaya bakın, zira aradığınız aşk bu anahtar kelimelerin olduğu yerde dolaşıyor, siz ise uzay boşluğunda aval aval etrafı izliyorsunuz!

Yay Burcu için doğru insan, bedenin ötesinde ruhtan da haberdar olan biri olmalı.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Sevgili Oğlaklar, havadaki pembe bulutları görebiliyor musunuz? Ya da şekerden akan şelaleyi, gökkuşağı kuyruklu pony'leri? Zira bu hafta aşk sizi normal hayattan alıp, Tontikland'e götürmeye fazlasıyla niyetli. İş ortaklığı alanında tanışabileceğiniz insan, hayatınızın aşkı olabilir. Endişelerinizi bir kenara bırakıp Tontikland'in büyülü dünyasında uzun soluklu aşklara yelken açabilirsiniz.

Oğlak Burcu için doğru insan, düzenli ve birlikte hareket edebileceği biri olmalı!

Kova ve Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, bu ay sizin ana konunuz zaten ilişki. Bu aylarda aniden, hızla ciddi bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Hatta birçoğunuz için evlilikler söz konusu olabilir. Fakat bu hafta ailenizle ilgili karşınıza aksaklıklar, sorunlar, sıkıntılar çıkabilir. İlişkinizle aranıza aileniz ya da karşınızdaki insanın ailesi çıkabilir. Bunun için şimdiden tedbirli olmanızda fayda olduğunu düşünüyorum.

Kova Burcu için doğru insan, kendisini sorgulamayan biri olmalı.

Balık ve Yükselen Balık

Sevgili Balıklar, ahh şu maddi sıkıntılar olmasa aşk gemisinde siz kaptan olur dümeni istediğiniz yöne kırabilirdiniz. Fakat bu durum tam da tersine dönmek üzere. Belki yarın değil ama bu yıl içerisinde ekonomik anlamda oldukça rahat bir sürece geçmiş olacaksınız. Bu da kendinizi daha güvenli ifade etmenizi sağlayacak ve daha güvenle bir ilişkiye adım atabileceksiniz.

Balık Burcu için doğru insan, ilk adımı atacak biri olmalı.




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Ünlü Blogger Zodyaklı'dan Burçlara Göre Aşk Tahminleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.

  • Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor
    10:04 Aydın'ın Söke ilçesinde Balık Ağı Örme Kursları Devam Ediyor

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor.

  • Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı
    09:48 Kırklareli'nde KADES ve HAYDİ uygulamaları tanıtıldı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş kontrollerinde sürücülere ve yolculara Kadın Destek (KADES) ve Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) uygulamaları hakkında bilgi verildi. Kontrollerde toplamda 255 kişiye uygulamalar tanıtıldı.

  • Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı
    18 Nis Edirne'de jandarma ekipleri aile içi şiddetle mücadele ve KADES hakkında bilgilendirme çalışması yaptı

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi şiddetin önlenmesi konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Uzunköprü ilçesine bağlı köylerde KADES'in amaçları ve kullanımı hakkında bilgi verdi ve broşür dağıttı. Ayrıca, Enez ilçesinde sivrisinekle mücadele çalışmaları kapsamında sulak alanlar ve bataklıklar ilaçlandı. Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden de ziyaretlerle görevinde başarı diledi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    18 Nis Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor
    18 Nis İZGİM, kadın girişimcilerden büyük rağbet görüyor

    İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi'nde (İZGİM) kadınlar yaptıkları ürünleri kolay pazarlama yöntemleri ile satarak ev ekonomisine katkı sağlıyor. Ayrıca merkezde stres atmak için de bir araya geliyorlar.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek
    18 Nis Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın Üçüncüsünü Gerçekleştirecek

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2008 ve 2014 yıllarında yapılan Türkiye'de Kadına Yönelik Şiddet Araştırması'nın üçüncüsünü gerçekleştireceğini duyurdu. TÜBİTAK iş birliğiyle hazırlanacak proje kapsamında, kadına yönelik şiddetin mevcut durumu sosyodemografik özelliklere göre incelenecek ve veri ambarı oluşturulacak. Ayrıca, psikososyal ihtiyaçların tespiti için nitel görüşmeler yapılacak ve mağdurlara psikososyal destek sunulacak.

  • Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor
    18 Nis Kadın girişimci evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, eşinin desteğiyle başladığı mantar yetiştiriciliğini ilçe tarımın desteğiyle büyüterek çevre il ve ilçelere mantar satışı yapmaktadır. İşlerini daha da büyütmek isteyen Seray, destek ve imkanlar sağlandığı takdirde üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir.

  • Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor
    18 Nis Şanlıurfa'da Siverekli kadın girişimci mantar yetiştiriyor

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor. Saadet Seray, İlçe tarımın desteğiyle kurduğu 3 büyük çadır sera içinde işini büyüterek ilçe merkezi dahil, çevre il ve ilçelere mantar satışı yapıyor. Seray, daha fazla destek alarak işini daha da büyütmek istediğini belirtti.


Advertisement