Ünlü Gazeteci Hastanelik Oldu - Son Dakika
Güncel

Ünlü Gazeteci Hastanelik Oldu

Ünlü Gazeteci Hastanelik Oldu

Televizyonda program yapan gazeteci Tayfun Talipoğlu ile ekibi çekim sırasında yedikleri mantardan zehirlendi.

10.12.2012 00:10  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyonda program yapan gazeteci Tayfun Talipoğlu ile ekibindeki Gökhan Başak, Niyazi Manış ve Çağatay Esentürk'ün Burdur'un Bucak İlçesi'ndeki çekim sırasında yedikleri mantardan zehirlendi.

Talipoğlu ve ekibindeki 3 kişi tedavi gördükleri Isparta Devlet Hastanesi'nde 3 gün süreyle müşahade altında tutulacakları bildirildi. Midesi yıkanıp, serum bağlanan Talipoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü'nde 'Bam Teli Bir Yol Hikayesi' programının çekimlerini yapan gazeteci Tayfun Talip Talipoğlu, burada mantar toplayan köylülerle röportaj yaptı. Talipoğlu, daha sonra köylülerin közde pişirdiği mantardan yedi. Çekimlerini tamamlayan Talipoğlu ve ekibi, ardından yarınki çekimleri yapacakları Isparta'ya gitti. Barida Otel'e yerleşen Talipoğlu ve ekibi, bir süre sonra lobiye indi. Burada oturdukları sırada kameraman Gökhan Başak'ın yüzünde kızarıklıklar oluştu. Dudakları da şişen Başak, arkadaşları tarafından özel bir araçla Isparta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste müdahale edilen Başak'ın yediği mantardan zehirlendiği tespit edildi. Midesi yıkanan Başak'a serum bağlandı ve servise alındı.

Kameramanının mantardan zehirlendiğini öğrenen Tayfun Talipoğlu ve ekibindeki Niyazi Manış ve Çağatay Esentürk de muayene oldu. Talipoğlu'nun ve 2 kişinin de zehirlendiği belirlendi.

ŞAKA GERÇEK OLUYORDU

Antalya'dan Isparta'ya gelirken Elsazı Köyü'nde çekim yaptıklarını anlatan Talipoğlu, Yolda mantar toplayan köylülerle çekim yaptık. Çekimlerin ardından köylüler topladıkları mantarları közde pişirerek bize ikram etti. Mantar yerken oradakilere 'Mantarı yiyoruz ama zehirlenmeyelim' dedim. Gençlerden biri de bana, 'Hocam, ben imam hatip lisesi mezunuyum. Ölürsen cenaze namazını kıldıracak kadar bilgim var. Cenaze namazını kıldırırım' diye şaka yaptı. Şaka nerdeyse gerçek olacaktı dedi.

Talipoğlu ile ekibindeki Gökhan Başak, Niyazi Manış ve Çağatay Esentürk'ün sağlık durumlarının iyi oyduğu öğrenildi.

TALİPOĞLU İLE 3 KİŞİ 3 GÜN MÜŞAHADE ALTINDA

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü'nde köylülerin pişirdiği mantardan zehirlenen 'Bam Teli Bir Yol Hikayesi' programı yapımcısı gazeteci Tayfun Talipoğli ile ekibindeki Gökhan Başak, Niyazi Manış ve Çağatay Esentürk'ün tedavi gördükleri Isparta Devlet Hastanesi'nde 3 gün süreyle müşahade altında tutulacakları bildirildi. Doktorlar Talipoğlu ile ekibindekilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, ancak kontrol amaçlı gözetim altında tutulacaklarını belirttiler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Gazeteci Hastanelik Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement