Ünlü İş Adamlarının Yeğeni Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Ünlü İş Adamlarının Yeğeni Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Ünlü İş Adamlarının Yeğeni Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Eski milletvekili Bedrettin Dalan ve iş adamı Hamdi Dalan'ın yeğeni Burak Dalan, İzmir'in Karşıkaya ilçesinde, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

23.08.2016 17:36  Güncelleme: 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski milletvekili Bedrettin Dalan ve iş adamı Hamdi Dalan'ın yeğeni Burak Dalan, İzmir'in Karşıkaya ilçesinde bugün saat 07.00 sıralarında, Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak Demirköprü Alt Geçidi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bostanlı yününden Demirköprü yönüne giden 22 yaşındaki Burak Dalan yönetimindeki araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Yoldan çıkan araç bariyerlere çarptı. Kazada kafası bariyerlere çarpan Dalan, olay yerinde hayatını kaybetti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYDİ

Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yeditepe Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencisi Dalan'ın cesedi, burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Eski Milletvekili Bedrettin Dalan ve iş adamı Hamdi Dalan'ın yeğeni Burak Dalan'ın cenaze namazı, bugün ikindi namazını müteakip Çiğli İstasyonaltı Camii'nde kılındı. Cenaze namazının ardından Burak Dalan'nın cenazesi Doğançay Mezarlığı'na defnedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ünlü İş Adamlarının Yeğeni Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement