Ünlü İsim 'iPhone' İstedi, Polis 'Afyon' Anladı - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsim 'iPhone' İstedi, Polis 'Afyon' Anladı

Ünlü İsim \'iPhone\' İstedi, Polis \'Afyon\' Anladı

Ünlü isimlere yönelik başlatılan uyuşturucu operasyonunda polisin zaman zaman skandal hatalara imza attığı ortaya çıktı.

31.01.2014 13:59  Güncelleme: 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci Özkan Tamirak, konuk olduğu programda Emniyet'in aralarında bağımlı olmuş ünlülerin de olduğu üçüncü dalga uyuşturucu operasyonunu yapacağını iddia etmişti.

MAGAZİN CAMİASINI SARSAN İDDİA

Magazin camiasında büyük yankı uyandıran iddiayı bugün Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu kaleme aldı. Konuyu farklı bir açıdan değerlendiren Eyüboğlu, polisin uyuşturucu operasyonu yapan polislerin telefon kayıtlarında nasıl yanlışlar yaptığını yazdı.

İşte Eyüboğlu'nun yazısındaki o kısım;

Polisin uyuşturucu nedeniyle telefonunu dinlediği bir ünlü, Dubai'deki arkadaşına, 'Gelirken bana iki iPhone (iPhone diye yazılıp, ayfon diye okunuyor) getir' dedi. Tapelere bu, 'Gelirken bana iki tane afyon getir' şeklinde girince polis, gözaltındaki ünlüye, 'Ne yaptın o afyon sakızlarını' diye sordu. Ünlü itiraz edince telefon kayıtları yeniden dinlendi. Polisin, 'iPhone'u, 'Afyon' anladığı ortaya çıktı ve telefonların fişlerini beyan etti de ünlü öyle kurtuldu.

SANTRALLER KİLİTLENDİ

Çağatay Ulusoy'u polis uyuşturucudan gözaltına aldığında, tarihinde ilk kez emniyetin telefon santrali kilitlendi. Ulusoy'un fanları, 'Onun yerine ben yatayım', 'Çağatay üşür orada, battaniye yollayayım', 'Acıkmıştır, yemek getirmek istiyorum' diye emniyete telefon yağdırdı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ünlü İsim 'iPhone' İstedi, Polis 'Afyon' Anladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KARATAŞLI: SAMET bana bir iPhone yani türkçe okunuşu AyFoN lazım akşam dükkana yok yok dükkana değilde sen en iyisi bizim amcaoğlunun cafe ye getir saat 22:05 de orada ol 3 0 Yanıtla

Advertisement