Ünlü İsimler Toçev İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Magazin

Ünlü İsimler Toçev İçin Bir Araya Geldi

Ünlü İsimler Toçev İçin Bir Araya Geldi

TOÇEV, çocuklarına katkı sağlamak için ünlü isimlerin biraraya geldiği özel bir satış kampanyası düzenliyor.

15.03.2013 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Morhipo.com'da 15 Mart 2013 Cuma günü saat 07:00'de başlayacak kampanya kapsamında cemiyet, moda ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinden Kenan Doğulu, Kenan İmirzalıoğlu, Beyazıt Öztürk, Suzan Sabancı, Feryal Gülman, Demet Kutluay, Gül Evyap, Siren Ertan, Cemil İpekçi, Tan Sağtürk, Ebru Güzel'in özel eşyaları satışa sunulacak. Siz de Morhipo.com'dan ünlü isimlerin birbirinden özel eşyalarını alın ve çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunun.

Okumak isteyen ancak ailesinin maddi yetersizliği nedeniyle okuyamayan ya da çalışmak zorunda kalan çocuklara eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi destek sağlayanTOÇEV,ünlü isimlerle özel bir işbirliğine imza attı.

Kenan Doğulu,Kenan İmirzalıoğlu, Beyazıt Öztürk, Suzan Sabancı, Feryal Gülman, Demet Kutluay, Gül Evyap, Siren Ertan, Cemil İpekçi, Tan Sağtürk, Ebru Güzel'ingünlük hayatlarında kullandıkları, sahnede ya da çekimlerde giydikleri çok özel eşyaları15 Mart 2013 tarihinde saat 07:00'da Morhipo.com'da açılacak özel butikte satışa sunulacak. Kenan Doğulu'nun şapka, kemer ve gözlüğü, Beyazıt Öztürk'ün kol saati, Siren Ertan'ın kol saati ve kendi tasarımı gömleği, Kenan İmirzalıoğlu'nun gözlük ve ceketi, Gül Evyap, Demet Kutluay, Feryal Gülman ve Suzan Sabancı'nın elbiseleri, Ebru Güzel ve Tan Sağtürk'ün çantaları, Cemil İpekçi'nin yastıklarının satışa sunulacağı butikten elde edilen tüm gelir TOÇEV'e aktarılacak. Ürünler 4 gün boyunca satışta kalacak.

Hem sevdiğiniz ünlüye ait özel bir eşya satın almak, hem de TOÇEV aracılığı ile eğitime destek sağlamak istiyorsanız sizleri de kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Ünlü İsimler Toçev İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement