Ünlü İsimlerin Yaratıcı Tasarımcısı - Son Dakika
Güncel

Ünlü İsimlerin Yaratıcı Tasarımcısı

Melih Yazgan, MAG okurları için moda çekimlerinden karelerini ve mesleğiyle ilgili merak edilenleri paylaştı.

16.06.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanat tarihi eğitimi alan ünlü modacı üniversite yıllarında ünlü isimler ile çalışmaya başladı ve kariyerinde önemli adımlar attı. Türkiye'de internet üzerinden online satışı ilk yapan tasarımcı Melih Yazgan ile MAG Haziran okurları için kariyerini ve tasarıma bakış açısını anlattı.

"Tasarımlarımı taşıyacak doğru kişileri bulduğum zaman çok mutlu oluyorum." diyen Yazgan, Burcu Esmersoy, Hülya Avşar, Özge Ulusoy, Bengü ve Çağla Şikel'inde aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim ile çalışıyor. Sade, şık ama bazen oldukça feminen tarzda tasarımlar yapan Melih Yazgan önceliğinin her zaman kadını en iyi şekilde anlatmak olduğunu belirtti.

Ülkemizin moda gündemini değerlendiren tasarımcı:"Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de moda büyük ilgi ile takip ediliyor. Kendi olmayan ve modanın arkasına sığınan birçok kişi görüyorum. Bu alanda ilerlemek ve farklı bir şeyler yapmak istiyorsak kendi duruşumuzu işimize yansıtmamız lazım. Beğenilmek farklı bir şeydir ama kendinize ait bir duruşunuz olduğunda insanlar bunu mutlaka fark edecektir."dedi.

Etel Baler'in kapak yıldızı olduğu MAG Haziran sayısı, birbirinden renkli içeriği, özel röportajları ve gündemi yakından takip eden köşe yazarları ile www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü İsimlerin Yaratıcı Tasarımcısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement