Ünlü Kalp Cerrahi Prof.dr. Günaydın Adatıp Hastanesinde Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Ünlü Kalp Cerrahi Prof.dr. Günaydın Adatıp Hastanesinde Göreve Başladı

Ünlü Kalp Cerrahi Prof.dr. Günaydın Adatıp Hastanesinde Göreve Başladı

Uluslararası başarılarıyla ülke çapında ses getiren ünlü kalp cerrahi Profesör Doktor Serdar Günaydın Adatıp Hastanesi’nde görev yapmaya başladı.

07.11.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası başarılarıyla ülke çapında ses getiren ünlü kalp cerrahi Profesör Doktor Serdar Günaydın Adatıp Hastanesi'nde görev yapmaya başladı.

Türkiye'de pediatrik kalp damar cerrahisi yapabilen nadir hekimlerden olan Profesör Doktor Serdar Günaydın Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1989 yılında mezun olduktan sonra, Hollanda'nın Leiden Üniversitesi Tıp Fakültesi ve İngiltere'nin Birmingham Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde de eğitim gördü.

Kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Serdar Günaydın, 2014 başında İngiliz bilim adamlarıyla birlikte geliştirdiği, ameliyatlarda çıkan kanı temizleyip filtre ederek hastaya yeniden verilmesini sağlayan cihazıyla İngiltere'nin önemli inovasyon ödülüne de aday gösterilmişti. Kan kaybını önleyen cihaz, Times Bilim Ödülleri kapsamında İnovasyon ve Teknolojiye Sıra Dışı Katkı dalında birinci seçildi. Kroner by pass, çocuk kalp ameliyatları, damar ameliyatları, şah damarı ameliyatları, estetik ve lazer varis tedavisi, yeni teknoloji ameliyatsız anevrizma girşimleri, toplardamar tıkanıklarının ameliyatsız tedavisi, yara tedavisi ve kök hücre uygulamaları yapan Profesör Doktor Serdar Günaydın ihtisasını Japonya'da yaptı. Amerika Birleşik Devletleri'nde üst ihtisasını tamamlayan Günaydın Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği ve Society of Thoracic Surgeons (Amerikan Kalp Cerrahisi Derneği) üyesi oldu. Ünlü Kalp Cerrahi Uzmanı Prof. Dr Serdar Günaydın geçtiğimiz günlerde Adatıp Hastanesinde göreve başladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Kalp Cerrahi Prof.dr. Günaydın Adatıp Hastanesinde Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement