Ünlü Karate Ustası Türkiye'yi Japonya'da Temsil Edecek - Son Dakika
Spor

Ünlü Karate Ustası Türkiye'yi Japonya'da Temsil Edecek

Ünlü Karate Ustası Türkiye\'yi Japonya\'da Temsil Edecek

Cüneyt Arkın'ın karate hocası olarak tanınan, ünlü karate hocası Naci Özsoy, Dünya Karate Şampiyosansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

29.08.2013 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cüneyt Arkın'ın karate hocası olarak tanınan, ünlü karate hocası Naci Özsoy, Dünya Karate Şampiyosansı'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Dünya'nın en yetenekli sporcularının katılacağı şampiyonada Türkiye'yi tek başına temsil edecek olan Naci Özsoy, yaklaşık 4 aydır Japonya'daki şampiyonaya hazırlandığını ve madalya konusunda iddialı olduğunu söyledi.

Şampiyonaya her ülkenin kendi temsilcisini seçerek gönderdiği ve farklı dallarda birçok yetenekli ve güçlü sporcunun katılacağını belirten Özsoy, "Japonya'da yapılacak yarışmada ülkemizi temsil edeceğim için son derece mutluyum. Federasyon başkanımızın da izniyle ülkemi temsil edeceğim. Bütün dünyadan çok önemli isimler katılacak. Biz de kendi gücümüzü gösterip ülkemizi temsil etmeye çalışacağız" diye konuştu.

"MADALYA ALMADAN DÖNMEM"

Ünlü karate ustası çok önemli isimlerle mücadele edeceğini ve Türkiye'ye mutlaka derece kazandırmak istediğini vurgulayarak, "En iyi ve en yetenekli isimlerle mücadele edeceğim. Ustalar ve bu sporu dünyaya tanıtan büyük sporcularla karşılaşacağım. Amacımız ülkemizi gururlandırmak ve madalya kazanmak. Bu konuda kendime güveniyorum. Yaklaşık dört aydır bu şampiyona için özel olarak hazırlanıyoruz. Gücümüzü göstererek madalya kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

"KARATE SPORUNUN YENİ KURALLARINI ÖĞRENEREK ÜLKEMİZİ BU KONUDA GELİŞTİRECEĞİZ"

Özsoy Japonya'da düzenlenecek şampiyonanın yanında Tokyo'da çeşitli seminerlere katılacağını ve yeni düzenlemeleri, kuralları öğrenerek, ülkemizin bu konuda gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti. Özsoy, "Şampiyona devam ederken bir çok seminere ve sempozyuma da katılacağız. Son güncellemeler ve kuralları öğrenerek ülkemizin karate konusunda ilerlemesini ve güçlü sporcular yetişmesini sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Özsoy, Türkiye'nin karate sporunu daha çok benimsemesi gerektiğini dile getirerek, şampiyona dönüşünde ülke dışında da seminerlere katılacağını, Singapur ve birçok ülkede konuşmacı olarak karate sporunu anlatmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünlü Karate Ustası Türkiye'yi Japonya'da Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement