Ünlü Mankenler Kapadokya Forumda Podyuma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ünlü Mankenler Kapadokya Forumda Podyuma Çıktı

Aralarında İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç'in de bulunduğu ünlü mankenler Nevşehir'in en büyük alışveriş merkezi Forum Kapadokya AVM'de Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıktı.

29.09.2013 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aralarında İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç'in de bulunduğu ünlü mankenler Nevşehir'in en büyük alışveriş merkezi Forum Kapadokya AVM'de Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıktı.

Defilede ünlü markaların sonbahar-kış modasını tanıtan mankenlere ilgi bir hayli fazlaydı. Yaklaşık 1 saat süren defilede, gözler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç'in giydikleri elbiselerdeydi. İki mankenin sahneye çıkışında alkışlar ve cep telefonlarıyla görüntü almalar dikkat çekti. Ünlü mankenler İpek Tanrıyar ve Tatsyana Tsvikeviç podyuma çıkmadan önce Forum Kapadokya AVM'de bulunan bir restaurantta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kapadokya Forum AVM Genel Müdürü Ersin Bal, Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında düzenledikleri defileyi ünlü mankenlerle birlikte organize etmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Ünlü manken ve oyuncu İpek Tanrıyar, AVM'lerin artık modanın nabzını tutan yerler olduğunu belirtti.

Modanın bireysellikten çıktığını anlatan Tanrıyar, asıl modayı alışveriş merkezlerinde gezen, alış veriş yapan kadınların belirlediğini ifade etti.

Dizi projelerinin geldiğini ancak yoğunluktan dolayı fırsat bulamadığını kaydeden Tanrıyar 'doğru zamanda doğru insanlarla buluşmak da her zaman mümkün olmuyor. Yoğun çalışan bir insanım. Yapımcılar oyuncuyu 7/24 sette istiyorlar. Benim buna ayıracak pek vaktim yok. Yazar-çizerliğim, tiyatro oyunum, televizyon programlarım derken günler doluveriyor. Uzun zaman oldu. Ben de dizilerde oynamayı özledim. Önümüzdeki sene bir dizi olabilir. Bakacağızö dedi.

'Mankenliği bırakmayı düşünüyor musunuzö şeklinde bir soruya 'Mankenlik sizi bırakmadan siz bırakamazsınızö karşılığını verdi.

Adalet Ağaoğlu'nun Afife Jale ödüllerinde ? sahneye çıkmak şöyle bir şeydir. Bir daha inemezsinizö dediğini de hatırlatan Tanrıyar, 'Bizim işimizde öyle. Bizi bırakmadan biz onu bırakamayız. Kendimizi koruduğumuz sürece de sahneye çıkarız. Artık mankenlik diye bir şey de pek kalmadı. Türkiye Güzelleri hangi diziye kapağı atsam da parayı ve şöhreti bulsam diye düşünüyorlar. Bunlar bizim geçtiğimiz zorluklardan ve yollardan geçmedi. Kimse Uğur Taner'in, Başak Gürsoy'un paparasını yemediö diye konuştu.

Mankenlerin sanatın bir parçası olduğunu kaydeden Tanrıyar ? Çünkü giydiğiniz kıyafetin ruhunu taşırsınız. Manken asla bir askı değildir. Bunu söyleyenlere katiyen inanmıyorum. Eşofman takımı tanıtırkenle, gece kıyafeti tanıtırken aynı halet-i ruhuye içerisinde olamazsınız. O yüzden işim bir parça sanat yönü var. Oyunculuk giriyor, kendinizi ruh olarak vermeniz gerekiyor. İşin sanat yönü var. Görsellik var. Biz sanatın pek çok dalıyla da ilgileniyoruz. Halk, öldüğümüz zaman karar verecek. Sanatçı mıydı, sadece televizyon figürümüy dü, geçici biri miydi. Güzel olan bunlar söylenmeden gerçek sanatçı denmesidirö dedi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz'in şöhreti çok geç yakaladığını, insanların değerini ancak Ezel dizisinden sonra anladıklarını ifade eden Tanrıyar, henüz Tuncel Kurtiz'in acısının bitmeden tarihi sevdiren ansiklopedi tadında bir adam olarak nitelediği Turgut Özakman'ın vefat haberini aldıklarını, buna da çok üzüldüğünü söyledi.

Polonya asıllı ünlü manken ve oyuncu Tatsyana Tsvikeviç ise, gençlere baktığında pek farklarının olmadığını gördüğünü, yaşlarının geçmesinin pek bir şey değiştirmediğini söyledi.

Mankenlik ve oyunculuğu birlikte götürmeye çalıştığını ifade eden Tatsyana 'Ama oyunculuk daha ön planda. En son 'Benim için üzülmeö dizisinde oynadım. Yeni bittiği için Ocak gibi yeni bir dizide oynarım diye düşünüyorumö şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Mankenler Kapadokya Forumda Podyuma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement