Ünlü Mankenlerden Defile - Son Dakika
Magazin

Ünlü Mankenlerden Defile

Ünlü Mankenlerden Defile

İzmir Optimum Outlet’in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

27.10.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Optimum Outlet'in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Podyumların beğeni toplayan yıldızları Simge Tertemiz, Irmak Atuk ve 2015 Miss & Mr Model Of Turkey yarışmasının finalistlerinin boy göstereceği defile ziyaretçilere Cumhuriyet coşkusunu yaşatacak. Seçkin markaların 2015 - 2016 kreasyonlarının tanıtılacağı ve akabinde gerçekleştirilecek konser etkinliği saat 17.00'de Optimum ziyaretçileriyle buluşacak. Koreografisi ve stil danışmanlığını Rönesans Ajans'ın üstlendiği bu özel defile ile sürükleyici moda markalarının merakla beklenen yeni koleksiyonları ilk kez görücüye çıkacak. Defilede podyuma çıkacak ünlü mankenler Simge Tertemiz, Irmak Atuk ve Miss & Mr Model of Turkey yarışmasının finalistleri, Optimum Outlet'in Mango, Mudo, Park Bravo, Decathlon, Beymen, Altınyıldız gibi önde gelen moda markalarının başarılı koleksiyonlarıyla izleyenleri büyüleyecek. Defile sonrası Optimum'da pop müziğin genç, sevilen sesleri Aynur Aydın ve Beyza Durmaz sahneye çıkacak. Genç yıldızlar defilede gerçekleşecek mini konserde İzmir'de sevenleri ile buluşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Mankenlerden Defile - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement