Ünlü Model Michaela Bednarova Çağatay Ulusoy Hayran - Son Dakika
Güncel

Ünlü Model Michaela Bednarova Çağatay Ulusoy Hayran

adL+CENGİZ ABAZOĞLU Sonbahar-Kış "Black Is Black" koleksiyonu için 19 yaşında ki Ukrayna'lı model Michaela Bednarova Lara Sayılgan'ın objektifine Şile Kum ocaklarının muhteşem atmosferinde poz verdi.

20.11.2013 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Michaela Bednarova, adL+ Cengiz Abazoğlu koleksiyon çekimi için 1 hafta önce geldiği İstanbul'u çok sevdi. Güzel model " Türkiye'ye ilk gelişim, adL'ye buna sebep oldukları için teşekkür ederim. Ekip çok profesyonel ve hızlıydı çok eğlendim iş gibi olmadı benim için J… İstanbul'da Taksim'e bayıldım, burada birçok mağaza ve insan var. Hayatın hareketini burada hissedebiliyorsun. Baklava çok güzel her ne kadar yememem gerekse de dayanamıyorum. Çağatay Ulusoy'u çok beğeniyorum, hayalim onunla diziyi birlikte izlemek" dedi.

Yenilikçi, güçlü ve stil sahibi marka adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu işbirliğinin 2013-14 Sonbahar-Kış koleksiyonu "BLACK IS BLACK" adL mağazalarında... Ünlü tasarımcı Abazoğlu'nun adL için hazırladığı, geçtiğimiz 2,5 yıl boyunca büyük ilgi uyandırankoleksiyonlarının ardından, yeni koleksiyonu "Black is Black" 62 parçadan oluşuyor. Zarafetin ve asaletin başrolü siyah her daim kadını rahat ve şık hissettirecek 1950'ler de hayat buluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Model Michaela Bednarova Çağatay Ulusoy Hayran - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement