Ünlü Model Mıranda Kerr: "Gezi Olaylarında Şartları Zorlamadan Geri Planda Kalmak İstedim" - Son Dakika
Magazin

Ünlü Model Mıranda Kerr: "Gezi Olaylarında Şartları Zorlamadan Geri Planda Kalmak İstedim"

Ünlü Model Mıranda Kerr: "Gezi Olaylarında Şartları Zorlamadan Geri Planda Kalmak İstedim"

Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'un ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü model Miranda Kerr, Gezi olaylarında şartları zorlamadan olayların gerisinde kaldığını söyledi.

09.01.2014 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'daki Dosso Dossi Fashion Show'un ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü model Miranda Kerr, Gezi olaylarında şartları zorlamadan olayların gerisinde kaldığını söyledi.

Dosso Dossi Fashion Show için Antalya'da bulunan Avustralyalı ünlü manken Miranda Kerr, Antalya'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Miranda Kerr, "Çok özel çok iyi bir firma ile çalıştığım ve böylesi güzel bir ülkeye geldiğim için çok mutluyum. Gerçekten de benim için özel bir duygu" dedi.

Amerika'daki hava muhalefetlerinden dolayı Türkiye'ye geç geldiğini ifade eden ünlü model Miranda Kerr, bir an evvel çocuğunu görmek istediğini belirtti. Kerr, "New York'taki hava muhalefetlerinden dolayı gecikme oldu. Aslında bir gezme planım vardı ama Amerika'daki şartlardan dolayı programımı öteliyorum. Çocuğumu görmek için biran evvel evime gitmek istiyorum. Umarım yazın tekrar gelirim. Gelmeyi çok istiyorum" diye konuştu.

Ünlü model Miranda Kerr, İstanbul'daki Gezi olaylarıyla ilgili, o dönem şartları zorlamadan olayların gerisinde kaldığını söyledi. Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr, "O dönemde şartları fazla zorlamadan gelişmelerin fazla içinde bulunmadan olayların gerisinde kalmak istedim. O yüzden bugün geldiğim için daha rahatım ve bugün doğru zaman olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Podyuma çıkarken ayakkabısının çıkmasının sorulmasın üzerine ise ünlü model, bu durumun normal olduğunu ifade etti. Miranda Kerr, "Yani her insanın başına gelebileceği gibi benim de başıma geldi. O yüzden çok önemli değil. Bir defasında da tamamıyla ayağımdan çıkan bir ayakkabı olmuştu. Bu hiç değilse yanımda duran sakin bir ayakkabıydı. Sorun yok. Böyle durumları fazlasıyla yaşadım" dedi.

Sahne konseptinin adeta kendisi için dizayn edildiğini vurgulayan ünlü model Kerr, "Konsepte çok uygun bir tasarımdı. Benim için hazırlanmış bir sahne diyebilirim. Çünkü benim evimde de bahçem var. Çiçekleri çok seviyorum. Dolayısıyla böyle bir sahne de yürümek benim için çok güzel ve özel oldu. Kendimi doğa içerisinde çok daha rahat ve özel hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Avustralyalı ünlü model Miranda Kerr, çocuğuyla ilişkisini üst düzeyde tutmak istediğini belirtti. Miranda Kerr, "Çocuğumla ilişkimi de en üst düzeyde tutmak istiyorum. Bütün planım budur" dedi.

Öte yandan düzenlenen basın toplantısında bir gazeteci ünlü top modele bir hediye vererek öptü. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Model Mıranda Kerr: 'Gezi Olaylarında Şartları Zorlamadan Geri Planda Kalmak İstedim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement