Ünlü Müzisyenlerden Geri Dönüşüme Destek - Son Dakika
Magazin

Ünlü Müzisyenlerden Geri Dönüşüme Destek

Ünlü Müzisyenlerden Geri Dönüşüme Destek

Müzik dünyasının ünlü isimleri, ÇEVKO'nun ambalaj atıklarının geri dönüşümüne dikkat çekmeyi hedefleyen projesi için bir araya geldi.

06.06.2013 06:03  Güncelleme: 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÇEVKO Vakfı'nın geçen yıl 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde 'Dönüşüm iyi gelecek... Hepimize' sloganıyla başlattığı projesine, bu yıl müzik dünyasının ünlüleri de katıldı.

GÖNÜLLÜ OLDULAR

ÇEVKO ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatılan projede; Zara, Burhan Şeşen, Reyhan Karaca, Halil Sezai, Yeşim Salkım, Gripin, Cahit Berkay ve Zeliha Sunal gibi ünlü isimler gönüllü olarak yer aldı. Ünlü isimlerin yer aldığı kamu spotları; televizyon ve radyolarda yayınlanmaya başladı. Kampanya ile; 'Ambalaj Atıkları Çöp Değildir' ve 'Geri Dönüşüm Gelecek İçin Yatırımdır' mesajlarıyla halkın bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. ÇEVKO Vakfı Genel Müdürü Mete İmer, kampanya kapsamında yapılan geri dönüşüm çalışmaları sayesinde 2012 yılında 3 milyon yetişkin ağacın kesilmesinin önlendiğini ve bu rakamın 300 dönüm ormanlık alana denk geldiğini söyledi. İmer, geçen yıl 1 milyar 350 milyon liralık tasarruf yapıldığını da açıkladı.

ÇAĞRI YAPTILAR

Ünlü şarkıcı ve gruplar, ÇEVKO'nun hazırladığı kamu spotlarında rol aldı. Projeye gönüllü olarak destek veren ünlü isimler; doğal kaynakların korunması için herkesi geri dönüşüm yapmaya çağırıyor.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ünlü Müzisyenlerden Geri Dönüşüme Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement