Ünlü Oyuncu Metin Keçeci Güvercin Kurtardı - Son Dakika
Yerel

Ünlü Oyuncu Metin Keçeci Güvercin Kurtardı

Ünlü Oyuncu Metin Keçeci Güvercin Kurtardı

İstanbul’da yüksek gerilim hatlarında trafiğin yoğun olduğu ana yola düşen güvencini ezilmekten ünlü oyuncu Metin Keçeci kurtardı.

21.02.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yüksek gerilim hatlarında trafiğin yoğun olduğu ana yola düşen güvencini ezilmekten ünlü oyuncu Metin Keçeci kurtardı.

Son 28 yılının en yüksek kar kalınlığının ölçüldüğü İstanbul'da yağışlardan kuşlarda etkilendi. Karaköy'den Eminönü istikametine gitmekte olan ünlü oyuncu Metin Keçeci, türkücü Aydın Aydın ve gazetecilerin içinde bulunduğu aracın önüne aniden bir güvercin düştü. Yoğun trafiğe rağmen sürücü ani fren yaparak ezilmek üzere olan güvercini son an anda kurtardı. Kendinde olmayan güvercini alan ünlü oyuncu Metin Keçeci, önce yara alıp almadığına baktı. Oldukça ıslandığı görünen güvercini paltosunun altına alarak ısıtan Keçeci, daha sonrada güvercini bir mekanda ısıtarak kendisine gelmeye başlaması ile birlikte bir gazetecinin makinesinin üzerine kondu. İyici ısınan güvercin daha sonra tekrar doğaya bırakıldı. 28 yılının en yüksek kar kalınlığının ölçüldüğü İstanbul'da kuşlarında etkilendiğini belirten Keçeci, birçok kuş türünün ilk defa yoğun kar yağışı ile karşı karşıya geldiğini ifade etti. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Oyuncu Metin Keçeci Güvercin Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement