Ünlü Prodüktör Orhan Polat Yağcı: "Memleketime Bir Eser Kazandırdığım İçin Gururluyum" - Son Dakika
Magazin

Ünlü Prodüktör Orhan Polat Yağcı: "Memleketime Bir Eser Kazandırdığım İçin Gururluyum"

Ünlü Prodüktör Orhan Polat Yağcı: "Memleketime Bir Eser Kazandırdığım İçin Gururluyum"

“Orhan Gencebay İle Bir Ömür” albümden elde edilen gelirle memleketi Turgutlu’ya 12 derslik bir okul yaptıran ünlü prodüktör ve yapımcısı Orhan Polat Yağcı, “Memleketime bir eser kazandırdığım için gururluyum” dedi.

28.12.2013 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Orhan Gencebay ile Bir Ömür" albümden elde edilen gelirle memleketi Turgutlu'ya 12 derslik bir okul yaptıran ünlü prodüktör ve yapımcısı Orhan Polat Yağcı, "Memleketime bir eser kazandırdığım için gururluyum" dedi.

Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaparken, açılış törenine Poll Production bünyesinde yer alan birçok ünlü isim katıldı. Açılışa katılan usta sanatçı Orhan Gencebay ile Orhan Polat Yağcı okul yaptırmanın çok hayırlı bir iş olduğunu dile getirirken, kendilerine bu imkanı sağlayan Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'a teşekkür etti. Açılış sonrası konakladığı otelde açıklamalarda bulunan usta sanatçı Orhan Gencebay, "Turgutlu'ya böyle bir eser kazandırıldığı için son derece mutluyuz. Oğlum dediğim Polat Yağcı kanalıyla bu işe imza attık. Başbakanımız bize okul yaptırdığımız için ödül verdi ve kendisine teşekkür ederiz. Okuldaki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Kendi memleketine kazandırdığı okul ile gurur duyduğunu belirten ünlü yapımcısı Polat Yağcı, "1997 yılında Turgutlu'dan çıktım, İstanbul'da kazanıp Turgutlu'ya yatırım yapanlardanım. Turgutlu benim için çok özel bir yer ve memleketim. Şuan merkezimiz İstanbul ama tüm dünyaya yayın yapıyoruz ve dünyayı eğlendiriyoruz. Bu albümden böyle bir gelir elde edince bunu bir taçlandıralım dedik. Orhan Gencebay'ın anısına unutulmayacak bir eser bırakalım dedik ve okul yapmaya karar verdik. Sağ olsun Kaymakamız ve Belediye Başkanımız bize yer gösterdiler ve yeri onayladık. 7 aylık kısa bir süre içerisinde okulu tamamlayarak eğitime açtık ve açılışına Başbakanımız bizi kırmayarak teşrif etti. Başbakanımızı ve sevgili sanatçılarımızın katılımıyla çok güzel bir açılış yaptık. Turgutlulu olarak gururluyum, memleketime güzel bir eser kazandırdım" dedi.

"BAŞBAKAN BENİ KIRMADI"

Polat Yağcı, Başbakan ile geçen yıl Neşet Ertaş'ı anma gününde Kırşehir'de konuyu kendisine ilettiği dile getirdi. Yağcı, "Neşet Ertaş'ı anma gününde Kırşehir'de Başbakanımıza konuyu ilettim. O da bana memnuniyetle olur dedi. İlk Manisa programında Turgutlu olmamasına rağmen ricamıza kırmayarak programa bizi dahil etti ve bu karar bizi onurlandırdı" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Prodüktör Orhan Polat Yağcı: 'Memleketime Bir Eser Kazandırdığım İçin Gururluyum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement