Ünlü Sanatçı Emel Sayın Sevenlerini Coşturdu - Son Dakika
Yerel

Ünlü Sanatçı Emel Sayın Sevenlerini Coşturdu

Ünlü Sanatçı Emel Sayın Sevenlerini Coşturdu

"9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında konser veren Emel Sayın Gazianteplilere güzel bir gece yaşattı.

19.09.2014 11:33  Güncelleme: 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Uluslararası Antepfıstığı Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında bir konser veren ünlü sanatçı Emel Sayın Gazianteplilere güzel bir gece yaşattı.

Festival Parkı'nda; Romanya, Endonezya, Gürcistan, KKTC, Rusya, Taşköprü, Lefkoşa, Mekedonya, Çek Cumhuriyeti ile Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yöresel halk dansları topluluklarının gösterilerinin ardından sahneye çıkan Sayın, sevenlerini şarkılarıyla coşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de izlediği konsere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eskimeyen parçalarıyla sevenlerini eğlendiren Emel Sayın'ın şarkılarına Başkan Fatma Şahin ve protokolün de eşlik ettiği görüldü. Konserin ardından katkılarından dolaylı Sayın'a çiçek takdim eden Şahin, marka kentin marka festivaline marka sanatçıyla buluşturduklarını söyledi. Gazianteplilerin bu tür organizasyonlara layık olduğunu belirten Şahin, Emel Sayın'a teşekkür etti.

Böyle bir festivalde konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın, Gazianteplilerle kendisini bir araya getiren Şahin'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Sayın'a çiçek şeklinde nazar boncuğu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ise antepfıstığı plaketi ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da kutnu kumaşı hediye etti.

FESTİVALE YOĞUN İLGİ

Protokolün açılışını yaptığı festivalde yaklaşık 100'e yakın kamu kurum ve kuruluşlar stant açtı.

Birçok şehrin de stant açtığı etkinlikte, Mardin telkarisi, Trabzon peyniri, Tokat yazması, cam üfleme, iğne oyası, kutnu kumaşı, sedef ve Gaziantep'in yöresel el yapımı, bakır, gümüş ve takılarda sergilendi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, ilçe belediyeler ile üniversitelerinde stant kurduğu festivale vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İçli köfte, dolma ve sarma gibi yöresel yemeklerinde yer aldığı stantları tek tek gezen vatandaşlar, sergilenen ürünleri inceledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Sanatçı Emel Sayın Sevenlerini Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement