Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 10 Şiirini Besteleyerek... - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 10 Şiirini Besteleyerek...

Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy\'un 10 Şiirini Besteleyerek...

Program Mehmet Akif Ersoy'u anlatan bir tanıtım filmiyle başladı.

26.12.2013 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Program Mehmet Akif Ersoy'u anlatan bir tanıtım filmiyle başladı. Ardından sahneye çıkan öğrenciler coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı'nın okudular. Engelliler Sarayı öğrencilerinin de sahneye çıkıp İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okuması seyirciden yoğun alkış aldı

O BİR GÖNÜL İNSANIYDI

İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve Harun Karaca'nın da katıldığı programa ev sahipliği yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Mehmet Akif'i anlamanın ve gelecek nesillere anlatmanın bir minnet borcu olduğunu söyledi.

Mehmet Akif Ersoy, kalemiyle, gönlüyle ve kalbiyle yazan bir şair olduğunu söyleyen Başkan Lokman Çağırıcı, 'O, sadece İstiklal Marşı'nın şairi değil; bir şair olmanın çok ötesinde bir mütefekkir, bir münevver ve bir gönül insanıydı.' dedi.

ALBÜM TAM NOT ALDI

Sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, albümündeki 'Zulmü Alkışlayamam', 'Çanakkale Şehitlerine', 'Rüya', 'Cehennem Olsa Gelen', 'Bana Sor Sevgili Kari', 'Donanma, Ordu Yürürken', 'Bir Zamanlar', 'İstiklal Marşı (Şiir), 'Bu Vatan Batmayacaktır' ve 'İstiklal Marşı (Enstrumental)' eserlerini seslendirdi. Salonu dolduran binlerce kişi şarkılara eşlik etti. Duygusal anların da yaşandığı gecede izleyiciler konser sonunda Uğur Işılak'ı ayakta alkışladılar. Sanatçı, bu tablo karşısında sevenlerine, gösterdiği ilgi karşısında teşekkür etti.

Program sonunda Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, sanatçı Uğur Işılak'a çiçek vererek başarılarının devamını diledi.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatçı Uğur Işılak, İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un 10 Şiirini Besteleyerek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement