Ünlü Sanatçılar Radyocuları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Magazin

Ünlü Sanatçılar Radyocuları Yalnız Bırakmadı

Ünlü Sanatçılar Radyocuları Yalnız Bırakmadı

‘Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri’ töreninde bugüne kadar radyocuların destek verdiği sanatçılar, bu kez isimlerini her gün anons edenlere bizzat destek için hazır bulundu.

11.02.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' töreninde bugüne kadar radyocuların destek verdiği sanatçılar, bu kez isimlerini her gün anons edenlere bizzat destek için hazır bulundu.

Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen yılın en iyi radyo, radyocu ve radyo programlarının 17 kategoride yarıştığı 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri' töreninde 2 milyon 300 bin kişinin oylamasıyla finale kalan kategori birincilerine ödülleri ünlü isimler tarafından takdim edildi. Bugüne kadar radyocuların programlarında destek verdiği sanatçılar, bu kez isimlerini her gün anons edenlere bizzat destek için törende hazır bulundu. Ceyhun Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı törende Mustafa Ceceli'nin müzik direktörlüğünde Funda Arar, Gökhan Türkmen, Bengü ve Emre Aydın da sahne aldı. Törene katılan sanatçılar, 8 Şubat'ta hayatını kaybeden Müzeyyen Senar'ı da unutmadı. Senar'ın ölüm haberini duyduğunda çok üzüldüğünü belirten Funda Arar, "Müzeyyen Senar benim hayatımda çok önemli bir isimdi. Onu çok fazla dinledim. Ölüm haberini duyduğumda çok üzüldüm. Bence bir milat kapandı. Türk müziğinde çok önemli bir isimdi. Bize sesini bıraktı ve biz onu dinlemeye devam edeceğiz" diye konuştu. Albüm çıkardıktan ve klip çektikten sonra şarkılarının radyolarda çalınıp çalınmadığı çok dikkat ettiklerini söyleyen Funda Arar, "Radyolar çok büyük kesime hitap ediyor. Bu nedenle bizim hayatımızda çok önemli" dedi.

Türk Sanat Müziği dinleme ve sevme sebebinin Müzeyyen Senar olduğuna dikkat çeken Mustafa Ceceli, " Mustafa Kemal Atatürk'e şarkı söylemek de herkese nasip olacak bir şey değil. Son dönemdeki düet albümüyle de bir döneme sanat müziğini sevdirmiştir. Bu ve bundan sonra gelen nesillere de Türk Sanat Musikisi'ni sevdirmek adına misyonunu devam ettirecek" şeklinde konuştu. Radyocuların gözden kaçan şarkıları da bulup çıkardığını ifade eden Ceceli, "Radyocular, sadece sizin öne çıkarıp klip çektiğiniz şarkıyı değil, gözünüzden kaçan bir şarkıyı da 'Bu şarkı çok iyiymiş' diyerek çekip çıkarabiliyorlar" diye konuştu.

Hep radyolar tarafından desteklendiklerini söyleyen Emre Aydın, radyolar ve radyocular için vefa borçları olduğunu ve bu borcu ödemek için organizasyona katıldıklarını ifade etti. Çok iyi bir radyo dinleyicisi olduğunu söyleyen Gökhan Türkmen, "Radyo benim için çok önemli. Ben çok iyi bir radyo dinleyicisiyim. Radyo bence televizyondan daha önemli. Çünkü müziğin yalın olarak dinlendiği en güzel kurum. Bunda radyoculuğun da önemli bir payı var. Radyoculuk iyi müzik dinleyen birinin yapacağı iştir. Onlara desteğimiz sonsuz" dedi.

Enbe Orkestrası 2015 isimli albümle müzikseverlerin karşısına çıkan Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, "Radyolar müzisyenler için çok önemli, biz parçalarımızı, bestelerimizi yapıyoruz, radyocular da müzikseverlere sunuyor. Dolayısıyla radyolar sektörün içindeki önemli taşlardan biri. Bugün de onları desteklemek amacıyla geldik. Biz de TRT FM'de En Beğenilenler adlı programı yapıyoruz. Canlı olarak çalıştığımız işin ne kadar zor olduğunu gördük. Yeni albümde ülkemizin önemli starları bizimle beraber oldu. Ajda Pekkan iki tane parça seslendirdi. Sezen Aksu yeni bir bestesini bize verdi ve Rumeysa seslendirdi. Funda Arar, Burcu Güneş, Işın Karaca, Betül Demir'in yanı sıra altı tane genç arkadaşımız albümde yer aldı" ifadelerine yer verdi.

12 Şubat'ta dinleyicileriyle yeni single'ı 'Aşk Bize Yeter'i paylaşacağını söyleyen Sibel Tüzün, "Çok umut dolu, naif ve güzel duyguları uyandıran bir şarkı. Sözü ve müziği Can Temiz'e ait. İskender Paydaş ile birlikte hazırladık. Türkiye'de özel radyoların kurulması 90'lı yılların başına geliyor. Ben de profesyonel anlamda müzik hayatıma bu yıllarda başladım. Dolayısıyla biz buradaki radyocu arkadaşlarımızla birlikte büyüdük. Bütün kariyer adımlarımızı birlikte attık. Bundan dolayı benim için çok daha duygusal ve özel bir gece" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ünlü Sanatçılar Radyocuları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.


Advertisement