Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı - Son Dakika
Ekonomi

Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. 17 şüpheli gözaltına alındı.

08.12.2016 14:44  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

FABRİKANIN GİRİŞ ÇIKIŞLARI KAPATILDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saatlerinde Acıpayam ilçesinde faaliyet gösteren Aynes Süt Fabrikasına FETÖ/PDY soruşturması kapsamında operasyon düzenledi. Yaklaşık bin 200 kişinin çalıştığı firmaya gelen Çevik Kuvvet, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri idari bölüme girerek arama yaptı. Fabrikanın içinde önlem alan polis ekipleri, fabrikanın giriş çıkışlarını kapattı.

Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı

17 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 7 KİŞİ ARANIYOR

Operasyon çerçevesinde aralarında fabrikanın Yönetim Kurulu Başkanı ve ortağı Nevzat Serin, Mehmet Ali Özkan ile Ayhan Batur'un da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alınırken, 7 kişinin ise arandığı belirtildi. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde ve fabrikanın idari bölümde aramalara devam ediliyor.

Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı

Bir yıl önce iflas erteleme isteyen firmaya denetçi kayyım ataması da yapılmıştı.

Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ünlü Süt Firmasına FETÖ Operasyonu! Giriş Çıkışlar Kapatıldı: 17 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mezitli Belediyesi, Küçük Sanayi Esnafını Bir Araya Getirmek İçin İmar Planları Hazırladı
    12:54 Mezitli Belediyesi, Küçük Sanayi Esnafını Bir Araya Getirmek İçin İmar Planları Hazırladı

    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçe geneline dağılmış olan küçük sanayi esnafını sektörel bazda ortak çalışma alanlarında bir araya getirmek amacıyla yeni imar planları hazırladıklarını belirtti.

  • Depremler nedeniyle işten çıkarılan işçi kıdem tazminatı kazandı
    12:33 Depremler nedeniyle işten çıkarılan işçi kıdem tazminatı kazandı

    Gaziantep'te yaşanan depremler nedeniyle işine 3 gün gidemeyen ve kıdem tazminatı ödenmeden işten çıkarılan bir işçi, hukuk mücadelesi sonucunda kazandı. İşçinin evinde hasar tespit çalışmalarının yapılmadığı ve ulaşım imkanının kısıtlı olduğu belirlendi. Mahkeme, işçinin işe gidememesinin mücbir sebep olduğunu ve iş akdinin haksız yere sonlandırıldığını kabul ederek, işçinin kıdem tazminatını ödenmesine hükmetti.

  • Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
    12:26 Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOBİ Buluşması İftar programına katıldı.

  • Gebze'de Ramazan ayında ekmek fırınları denetleniyor
    12:26 Gebze'de Ramazan ayında ekmek fırınları denetleniyor

    Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ramazan ayında ilçe genelinde üretim yapan ekmek fırınlarını denetliyor. Denetimlerde hijyen kuralları, fiyat tarifesi ve ekmek gramajı gibi konular inceleniyor.

  • Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı
    12:25 Türkiye, NATO DIANA Programı'na 8 yeni test merkeziyle katıldı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin NATO'nun inovasyon hızlandırma programı DIANA'nın Test Merkezleri Ağı'na 8 yeni merkezin katıldığını duyurdu. Böylece Türkiye'nin ağda yer alan test merkezi sayısı 10'a ulaştı. DIANA Programı, sivil ve askeri amaçlı teknolojiler geliştiren şirketlere 300 bin avroya kadar hibe destek sağlıyor ve Türk şirketlerinin bu ağda yer almasının önemi vurgulanıyor.

  • Türkiye'nin Net Uluslararası Yatırım Pozisyon Açığı 2024'te 300 Milyar Dolara Yükseldi
    12:19 Türkiye'nin Net Uluslararası Yatırım Pozisyon Açığı 2024'te 300 Milyar Dolara Yükseldi

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, Türkiye'nin net uluslararası yatırım pozisyon açığı 2023 yılı sonunda 284,7 milyar dolar iken, 2024 ocak sonunda 300 milyar dolara yükseldi. TCMB'nin açıkladığı verilere göre, Türkiye'nin yurt dışı varlıkları azalırken, yükümlülükleri ise artış gösterdi. Bu durum net uluslararası yatırım pozisyon açığının artmasına neden oldu.

  • Mezitli'de Yeni Küçük Sanayi Sitesi Projesi
    12:17 Mezitli'de Yeni Küçük Sanayi Sitesi Projesi

    Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi. Başkan Tarhan, yeni dönemde Küçük Sanayi Sitesi'nin moderleştirilmesi ve genişletilmesi için kapsamlı bir çalışma programı hazırladıklarını duyurdu.


Advertisement