Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu Okurlarıyla Buluştu

Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu Okurlarıyla Buluştu

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerini yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor.

06.04.2016 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrencilerini yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Kulübü ve Bandırma Ticaret Odası işbirliğiyle ile düzenlenen söyleşide ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu okurlarıyla buluştu.

Söyleşi öncesi Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve yazar Kahraman Tazeoğlu Onyedi Eylül Üniversitesi Kütüphanesi için kitap toplama kampanyası başlattı. Üniversitede kurulan kitap kumbarasına Rektör Özdemir kendi kitabı olan Küreselleşme Sürecinde Refah Devleti kitabını, yazar Tazeoğlu ise Aşkla Kal kitabını bağışladı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin ilgisi karşısında mutlu olduğunu dile getiren Tazeoğlu, "Yeni bir üniversitede bulunmak ve sizlerin karşısında olmak mutluluk verici. Bu kadar çok insanın kitap okuyor olması ve salonun bu kadar kalabalık olması bir yazar olarak ve ülkem adına çok mutlu edici bir durum. Ayrıca başlatmış olduğumuz kitap kampanyası ile de kitap kumbarası umuyoruz ki dolup taşacak ve bu kampanya diğer üniversitelere de örnek teşkil edecek" dedi.

Eğlenceli anların yaşandığı söyleşiye Tazeoğlu okuduğu şiirlerle de renk kattı. Söyleşi sonrası Rektör Özdemir, Tazeoğlu'na teşekkür plaketi sundu. Yaklaşık iki saat süren söyleşi çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu Okurlarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement