Kahraman Tazeoğlu Rizeli Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Kahraman Tazeoğlu Rizeli Okurlarıyla Buluşuyor

Kahraman Tazeoğlu Rizeli Okurlarıyla Buluşuyor

Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, Anneler Kitap Okuyor etkinliğine katılmak için Rize'ye gidiyor.

19.02.2015 09:49  Güncelleme: 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi, Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine destek için düzenlenecek olan "Anneler Kitap Okuyor" etkinliğinde katılmak için Rize'ye geliyor.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine destek için düzenlenecek olan "Anneler Kitap Okuyor" etkinliğinde Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu, şiir dinletisi gerçekleştirecek ve okunan kitaplar üzerine söyleşide bulunacak. Rize Valiliği ile Rize Belediyesinin de desteklediği program, 21 Şubat Cumartesi günü saat 14: 00'te İsmail Kahraman Kültür Merkezinde ücretsiz düzenlenecek.

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Rize Valiliği tarafından yürütülen, Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine destek için Kent Konseyi Kadın Meclisimiz tarafından düzenlenecek olan 'Anneler Kitap Okuyor' etkinliğimize; tüm annelerimizi ve kitap okumaya duyarlı olan herkesi bekliyoruz. Etkinliğimiz 2 saat sürecek olup, ilk yarım saatlik bölümde kitap okuma faaliyeti gerçekleştirilecek, sonraki bir saatlik dilimde ise Ünlü Şair-Yazar Kahraman Tazeoğlu'nun katılımıyla şiir dinletisi gerçekleştirilecek ve okunan kitaplar üzerine söyleşi yapılacaktır. Program sonunda Şair ve Yazar Kahraman Tazeoğlu kitaplarını imzalayacaktır. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı 21 Şubat Cumartesi günü saat 14: 00'te Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezine bekliyoruz." dedi.

Semiz, etkinliğe katılacak olanların yanlarında kitapları ile birlikte gelmeleri gerektiğini, kitap temin edemeyecek olanların ise kendilerine önceden bilgi vermesi gerektiğini ifade etti. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahraman Tazeoğlu Rizeli Okurlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement