Ünlü Yazarlar Okuyucularıyla İstanbul Optimum Outlet'te Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yazarlar Okuyucularıyla İstanbul Optimum Outlet'te Buluşuyor

Ünlü Yazarlar Okuyucularıyla İstanbul Optimum Outlet\'te Buluşuyor

Kitap severler ve yazarları bir araya getiren Ataşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri'ne İstanbul Optimum Outlet, ev sahipliği yapıyor.

01.06.2013 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kabakçı ve Sadık Kayhan'ın 30 Mayıs 2013 Perşembe günü açılışını yaptığı 2. Kitap Günleri Türkiye'nin, yazın ve düşün dünyasına yön veren 54 yazar ile 66 yayınevini okurlarla buluşturacak. 02 Haziran 2013 tarihine kadar İstanbul Optimum Outlet Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşecek olan 2. Kitap Günleri'nde; Ahmet Tulgar, Cüneyt Ülsever, Işıl Özgentürk, Ümit Zileli, Üstün Dökmen, Yalçın Tosun, Hanri Benazus, Nuray Sayarı ve Yazgülü Aldoğan gibi önemli isimlerin de bulunduğu yazarlar, düzenlenecek imza günlerinde okuyucularıyla bir araya gelecek.

Optimum Outlet, "Optimum Outlet'te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Yazarlar Okuyucularıyla İstanbul Optimum Outlet'te Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement