Ünlüler 'Hayat Ver'mek İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yaşam

Ünlüler 'Hayat Ver'mek İçin Bir Araya Geldi

Ünlüler \'Hayat Ver\'mek İçin Bir Araya Geldi

Memorial Sağlık Grubu'nun katkılarıyla Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından organ bağışına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" Sosyal Sorumluluk Projesi Sergisi, Organ Bağışı Haftası'nda Ninova Park Alışveriş...

04.11.2013 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memorial Sağlık Grubu'nun katkılarıyla Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu tarafından organ bağışına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" Sosyal Sorumluluk Projesi Sergisi, Organ Bağışı Haftası'nda Ninova Park Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek.

Türkiye'de binlerce kişi, kronik organ yetmezliği nedeniyle organ bekliyor. Organ bağışının istenilen düzeyde olmaması nedeniyle, kimileri bu bekleyiş sırasında hayatını kaybediyor ya da sağlıklı olan yakınlarından alınan organlarla hayata tutunuyor. Prof. Dr. Yalçın Polat başkanlığındaki Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu öncülüğünde Memorial Sağlık Grubu'nun katkılarıyla gerçekleştirilen "Hayat Ver" Sosyal Sorumluluk Projesi Sergisi, Türkiye'nin ünlü isimlerini bir araya getirdi. "Her Bağış, Yeni Bir Hayattır" sloganından yola çıkılan "Hayat Ver" projesi kapsamında ünlü isimler, organ nakli bekleyen ve organ nakli olmuş bir hastanın hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide yaşadıklarını aynı karede çarpıcı şekilde canlandırıyor. Fotoğrafların yanı sıra mesajlarla organ bağışının önemine dikkat çekilen sergi, 6-15 Kasım tarihleri arasında Ninova Park AVM'de ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.

ÜNLÜLER 'HAYAT VER'Dİ

'Hayat Ver' sosyal sorumluluk projesinde; Ahu Sungur, Aslı Tandoğan, Bengü, Çolpan İlhan, Derya Büyükuncu, Evrim Solmaz, Gökhan Türkmen, Hülya Koçyiğit, İlker İnanoğlu, İsmail Hacıoğlu, Keremcem, Merve Sevi, Murat Başoğlu, Mustafa Ceceli, Naz Elmas, Niran Ünsal, Oya Aydoğan, Rasim Öztekin, Selda Alkor, Sema Keçik, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yetkin Dikinciler, Yıldız Kenter, Zeynep Beşerler, Zeyno Gönenç fotoğrafları ve mesajları ile yer alıyor.

Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu'nun temel amacının, organ bağışı konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek ve toplumsal duyarlılık oluşturarak organ nakli olmak için bekleyen hastaların sağlığına kavuşmasına katkı sağlamak olduğu belirtildi. Organ Nakli Bilinçlendirme Platformu'nun, sağlık profesyonelleri ve toplum genelinde farkındalığı artırarak, organ bağışını temel toplumsal değer yapmak için projeler yürüttüğü kaydedilirken, platformun en önemli hedeflerinden birinin de, kamuoyuna yönelik bilgilendirme çalışmaları ile organ bağışını gündemde tutup, Türkiye'de organ nakli sayılarının artırılmasına destek vermek olduğu ifade edildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ünlüler 'Hayat Ver'mek İçin Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement