Ünlüler Minik Kalpler İçin Kenetlendi - Son Dakika
Güncel

Ünlüler Minik Kalpler İçin Kenetlendi

Ünlüler Minik Kalpler İçin Kenetlendi

"Kalbim Seninle" Fotoğraf Sergsi'nin açılışı Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti.

13.02.2013 08:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

37 ÜNLÜ İSİM "KALBİM SENİNLE" FOTOĞRAF SERGİSİ'NDE

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek için, Çocuk Kalp Vakfı'nın destekleriyle bu yıl ikincisi hayata geçirilen ve 37 ünlü ismin objektif karşısına geçtiği "Kalbim Seninle" Fotoğraf Sergsi'nin açılışı Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşti.

Sanat, spor, cemiyet, sinema ve basın dünyasından çok özel isimlerin bebek ve çocuklarla verdikleri pozlardan oluşan "Kalbim Seninle" Fotoğraf Sergisi'nin açılışına, projenin fotoğraçısı Merve Hasman ve fotoğraflanan ünlüler de katıldılar. Sergi, 12-24 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul'da gezilebilir.

Proje yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği sosyal sorumluluk projesinin fotoğrafları, fotoğraf sanatçısı Merve Hasman tarafından çekildi. Bu yıl proje kapsamında, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden belirlenecek 10 çocuk, Çocuk Kalp Vakfı'nın katkılarıyla ameliyat edilip sağlığına kavuşturulacak.

12 Şubat Salı günü düzenlenen açılışta konuşan Çocuk Kalp Vakfı Başkanı Prof. Dr. Tayyar Sarıoğlu, ülkemizde her yıl 13-15 bin çocuk doğumsal kalp hastalığı ile dünyaya geldiğini belirterek "Bu çocukların %90'dan fazlası yapılacak tedavi ve kalp ameliyatları ile sağlıklı, normal bir hayat şansına kavuşabilir. Ancak, ne yazık ki bu çocukların büyük bir kısmı, çeşitli yetersizlikler nedeniyle, ileri teknoloji, gelişmiş organizasyon ve yüksek maliyet gerektiren kalp ameliyatları ve tedavi imkanlarına, kavuşamamakta sonuç olarak her yıl binlerce kalp hastası çocuk hayatını kaybetmektedir. Bir toplumsal dayanışma ve sevgi hareketi olan "Kalbim Seninle", projesi ile ülkemizin çok önemli sorunlarından biri olan doğumsal kalp hastalıkları konusuna dikkat çekmek istiyoruz." dedi.

"Hem ülkemizin, hem de dünyamızın parlak geleceği, sağlıklı ve iyi eğitimli nesillere bağlı."

Forum İstanbul Pazarlama Direktörü Binnaz Dinçer de, bulundukları her bölgeda hayata değer katmanın en önemli misyonları olduğunu belirterek: "Bu anlayış sosyal anlamda görevlerimizi yerine getirmemiz için bizi harekete geçiren en önemli unsur. Yalnız Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olarak; hayata geçirdiğimiz pek çok etkinlik ve proje, temelinde mutlaka bir sosyal sorumluluk da barındırıyor. Çocuk sağlığına toplumsal ölçüde katkıda bulunmak da bu anlayışımızın temel hedeflerinden biri. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki, hem ülkemizin, hem de dünyamızın parlak geleceği, sağlıklı ve iyi eğitimli nesillere bağlı." diye konuştu.

"Kalbim Seninle" Projesi Hakkında

Proje yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği sosyal sorumluluk projesinin fotoğrafları, fotoğraf sanatçısı Merve Hasman tarafından çekildi. Bu yıl proje kapsamında, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden belirlenecek 10 çocuk, Çocuk Kalp Vakfı'nın katkılarıyla ameliyat edilip sağlığına kavuşturulacak.

Sanat, spor, cemiyet, sinema ve basın dünyasından çok özel isimlerin bebekler ve çocuklarla verdikleri pozlardan oluşan Kalbim Seninle Fotoğraf Sergisi, 12-24 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul'da sergilendikten sonra aşağıdaki tarihlerde diğer Forum Alışveriş Merkezleri'ni gezecek.

· 1-10 Mart Forum Kapadokya (Nevşehir)

· 18-31 Mart Forum Trabzon

Kalbim Seninle sosyal sorumluluk projesini, "tüm kalbiyle destekleyip" fotoğraflanan ünlüler: (Alfabetik sıra ile)

Ali Kırca, Aşkın Nur Yengi, Ayça İnci, Ayşe Kucuroğlu, Bengü, Bennu Gerede, Bennu Yıldırımlar, Berkay, Ceylan Çapa, Çağla Şikel, Çağrı Atiksoy, Defne Samyeli, Deniz Seki, Esra Erol, Feryal Gülman, Gülşen, Hamdi Alkan, Helin Avşar, Hidayet Türkoğlu, Irmak Ünal, İpek Tuzcuoğlu, İnci Türkay, İrfan Değirmenci, İsmail Özkan, Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer Açıkalın, Özge Uzun Üst, Özlem Yıldız, Pınar Esen, Saba Tümer, Sinem Öztürk, Şenay Düdek, Tolgahan Sayışman, Tümer Metin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlüler Minik Kalpler İçin Kenetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement