Ünlülerden, Öğrencilere Destek - Son Dakika
Yerel

Ünlülerden, Öğrencilere Destek

Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin çektiği kısa filmde, sanatçılardan Hüseyin Özay ve Tuğçe Doras da oynayarak katkı sağladı.

31.03.2013 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin çektiği kısa filmde, sanatçılardan Hüseyin Özay ve Tuğçe Doras da oynayarak katkı sağladı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapımcılığını Ali Yakut, Mahir Elvan ve Kadir Çelik'in üstlendiği, "Oda" filminin çekimleri önceki hafta tamamlandı.

Tekerlekli sandalyeye mahkum olan bir gencin, dört duvar arasında sıkışıp kalmasından dolayı şizofreni olmasını konu alan filmde, gencin aşkı da anlatılıyor.

Filmin çekiminde kendi imkanlarını kullanan öğrencilerden Ali Yakut, şunları kaydetti:

"İlk görüşmemizi Tuğçe Kazaz ve Erol Alpsoykan ile yaptık. Ancak Tuğçe Kazaz'ın işlerinin yoğunluğu ve Erol Alpsoykan'ın eşinin rahatsızlanması nedeniyle çalışma imkanımız olmadı. Bununla birlikte Hüseyin Özay ile temasa geçtik ve oynamayı kabul etti. Tuğçe Doras da filmde oynadı."

Atatürk Üniversitesi'nin teknik anlamda katkı sağladığını vurgulayan Yakut, Cannes, Berlin, Altın Portakal ve Altın Koza gibi ulusal ve uluslararası film festivallerine katılmayı hedeflediklerini ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünlülerden, Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement