Ünlüleri ve Futbolcuları Hedef Alan Çeteye 7 İlde Ortak Operasyon - Son Dakika
Güncel

Ünlüleri ve Futbolcuları Hedef Alan Çeteye 7 İlde Ortak Operasyon

Ünlüleri ve Futbolcuları Hedef Alan Çeteye 7 İlde Ortak Operasyon

İstanbul'da aralarında şarkıcı Gökhan Tepe ile eski futbolcu İbrahim Üzülmez'inde bulunduğu onlarca araç çalan 25 kişilik oto hırsızlık çetesi çökertildi.

26.12.2014 12:59  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da aralarında şarkıcı Gökhan Tepe ile eski futbolcu İbrahim Üzülmez'inde bulunduğu onlarca araç çalan 25 kişilik oto hırsızlık çetesi 7 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla çökertildi.

6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şebeke elemanlarının çaldıkları araçları bir süre kendi kullandıkları daha sonra Hatay iline götürerek Suriye'ye kaçırdıkları ortaya çıktı. Şüphelilerle birlikte 11 çalıntı araç ele geçirilirken, 32 ayrı olaydan suç dosyası hazırlandı.

ORGANİZE HIRSIZLIK ÇETESİ ORTAYA ÇIKARILDI

Asayiş şube müdürlüğü tarafından 6 ay önce oto hırsızlarına karşı başlatılan çalışmada savcılık talimatıyla teknik ve fiziki takip başlatıldı. Soruşturma sırasında şüphelilerin Ahmet D. adlı kişinin liderliğinde organize bir şekilde hırsızlık yaptıkları çaldıkları araçları Suriye'ye kaçırdıkları ortaya çıktı. Polis, takip sırasında şüphelileri kameralarla da takip etti. Bu takipler sırasında şarkıcı Gökhan Tepe'nin çalınan aracıyla çete lideri Ahmet D.'nin dolaştığı ortaya çıktı. Şebekenin çaldıkları lüks otomobilleri sahte ve evraklar yaparak önce Suriye sınırına götürdükleri daha sonra yurt dışına çıkardıkları belirlendi.

7 İLDE ORTAK OPERASYON YAPILDI

Oto hırsızlık Büro Amirliği tarafından gerekli işlemlerinin tamamlanması ve delillerin toplanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. İstanbul'un Silivri, Büyükçekmece, Ümraniye, Eyüp, Üsküdar, Beşiktaş, Çekmeköy,, Avcılar, Sancaktepe, Gaziosmanpaşa, Esenler, ilçelerinde ve Kocaeli, Sakarya, Diyarbakır, Eskişehir, Tekirdağ, Hatay illerinde onlarca adrese eş zamanlı olarak baskın yapıldı. Baskınlarda 11 çalıntı otomobil ile birlikte, sahte belge yapımında kullanılan belgeler, sahte sürücü belgeleri, sahte kimlik kartları ele geçirildi.

ŞARKICI GÖKHAN TEPE NİN ARACINA ÇETE LİDERİ BİNİYORMUŞ

Şebekenin mağdurları arasında eski futbolcu İbrahim Üzülmez'in cipi ile şarkıcı Gökhan Tepe'nin lüks otomobili de ele geçirildi. İbrahim Üzülmez'e ait cipin Suriye sınırdan kaçırılmak üzereyken son anda bir çiftlik evinde bulunduğu öğrenildi. Şebeke lideri Ahmet D.'nin kullandığı şarkıcı Gökhan Tepe'nin lüks aracının da çete liderinin evinin önünde ele geçirildiği belirtildi.

20 KİŞİ ADLİYEYE GÖNDERİLDİ

Poliste işlemleri tamamlanan şüphelilerin 5'i çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Aralarında çete lideri Ahmet D.'ninde bulunduğu 20 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlüleri ve Futbolcuları Hedef Alan Çeteye 7 İlde Ortak Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anadolu: Calınan Cadillac escalade aracımı bulan ekibe buradan teşekkürler 3 5 Yanıtla

Advertisement