Ünlülerin ve Futbolcuların Mücadele Edeceği Adidas Kupası Başlıyor - Son Dakika
Teknoloji

Ünlülerin ve Futbolcuların Mücadele Edeceği Adidas Kupası Başlıyor

Ünlülerin ve Futbolcuların Mücadele Edeceği Adidas Kupası Başlıyor

"Her şey iptal olur, bu kupa iptal olmaz" mottosuyla yola çıkan, Adidas #hometeam hareketi Uncancelled Cup fikstür tarihleri belli oldu.

30.04.2020 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Her şey iptal olur, bu kupa iptal olmaz" mottosuyla yola çıkan, Adidas #hometeam hareketi Uncancelled Cup fikstür tarihleri belli oldu. Kura, 29 Nisan akşamı Acun Ilıcalı tarafından çekildi. Turnuva heyecanı 5 Mayıs tarihinde başlıyor. Ünlü isimler ve futbolculardan oluşan 24 kişilik grup, online arenada karşı karşıya gelecek. www.acunn.com üzerinden ve DLive.tv/acunn üzerinde online yayınlanacak olan turnuva 10 gün sürecek.

İşte gruplar;

A grubu : Oğuzhan Koç, Harun Tekin, Ekin Mert Daymaz, Sina Özer

B grubu: Emre Özcan, Celil Nalçakan, Doğukan Sinik, Candan Tolga Işık

C grubu: Aytaç Kara, Oğuzhan Özyakup, Ahmet Dursun, Younes Belhanda

D grubu: Yusuf Çim, Utku Yuvakuran, Mario Lemina, Acun Ilıcalı

E grubu: Bedirhan Soral, Olgun Toker, Eser Yenerler, Gökay güney

F grubu: Lukas Podolski, Furkan Andıç, İrfan Can Kahveci, Uğur Karakullukçu

Adidas Uncancelled Cup Turnuva Heyecanı 5 Mayıs'ta Başlıyor

Toplam 6 grup, 24 katılımcı ile Adidas Uncancelled Cup heyecanı 5 Mayıs günü başlıyor. 10 gün boyunca www.acunn.com üzerinden ve DLive.tv/acunn üzerinden canlı olarak yayınlanacak turnuvalar ile ilgili bütün bilgilere aynı zamanda Adidas Uncancelled Cup resmi internet sitesi üzerinden de ulaşılabilecek.

5 Mayıs'a kadar katılımcıların çıkacakları online arena için yoğun bir hazırlık içerisinde oldukları belirtiliyor. Rakiplerin birbirinden güçlü olduğu turnuvada eleme koşulları Avrupa Şampiyonası usulüne göre gerçekleştirilecek.

Turnuva boyunca, canlı yayına katılan kişiler, kullanıcı profili açarak sohbet bölümünden sorular sorup mesajlar gönderebilecekler. DLive.tv iş ortaklığı ile birlikte düzenlenen Adidas Uncancelled Cup, aynı zamanda canlı yayına katılan kullanıcılara da canlı yayın yapma imkanı sunacak.

Kaynak: Tamindir

Son Dakika Teknoloji Ünlülerin ve Futbolcuların Mücadele Edeceği Adidas Kupası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de 9 Şüpheli Yakalandı, 7 İşlem Başlatıldı
    11:18 Kırıkkale'de 9 Şüpheli Yakalandı, 7 İşlem Başlatıldı

    Kırıkkale'de siber suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında 9 şüpheli yakalandı ve 7 işlem başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesaplarında suç unsuru tespit edilen 102 kullanıcıyı belirledi. Ayrıca, SİBERAY Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerde 160 vatandaş bilgilendirildi.

  • Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor
    11:03 Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor

    Türk savunma sanayisinin alt yüklenicileri, sahip oldukları teknolojik yetkinlikleriyle milli muharip uçak KAAN'dan milli fırkateyn TCG İstanbul'a Türkiye'nin kritik platformlarında önemli görevler üstleniyor.

  • iOS 18 ile Apple Watch'ta Topografik Haritalar Özelliği Geliyor
    10:34 iOS 18 ile Apple Watch'ta Topografik Haritalar Özelliği Geliyor

    Apple, iPhone'ların işletim sistemi iOS için geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şirket, önümüzdeki aylarda iOS 18 sürümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Merakla beklenen yeni işletim sistemi, önemli yenilikler getirecek. Son iddialara göre bu yenilikler arasında Apple Watch'da yer alan Topografik Haritalar da yer alacak. iOS 18 ile birlikte kullanıcılar, yürüyüş gibi açık hava etkinlikleri sırasında patikaları, rakımı ve uğrayabilecekleri noktaları gösteren Topografik Haritalar özelliğinden faydalanabilecekler. Şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabilen bu özellik, iOS 18, macOS 15 ve visionOS 2 işletim sistemlerine de eklenecek ve iPhone, Mac ve Vision Pro gibi cihazlarda da kullanılabilecek. Apple, iOS 18'i WWDC 2024 etkinliğinde tanıtacak ve akabinde kullanıma sunacak. Ayrıca, etkinlikte iPadOS 18, macOS 15 ve watchOS 11 gibi diğer işletim sistemlerinin de tanıtılması bekleniyor.

  • Elon Musk, Grok AI'yı tüm X Premium kullanıcıları için yayınlayacak
    10:34 Elon Musk, Grok AI'yı tüm X Premium kullanıcıları için yayınlayacak

    Elon Musk, Grok AI teknolojisinin tüm X Premium kullanıcıları için yayınlanacağını açıkladı. Grok AI, yapay zeka araçlarına rakip olarak geliştirilmiş ve daha mizahi ve bilgi kaynağı açısından daha gelişmiş olarak tanıtılmıştır. Ayrıca Grok'a akıl almaz bir eğlence modu da eklenmiştir. Grok 1.0 modelinin bu hafta içerisinde tam olarak Premium kullanıcılarına sunulması beklenmektedir.

  • Türkiye'nin gözlem uydusu İMECE, Uluslararası Uzay İstasyonu'nu çekti
    10:33 Türkiye'nin gözlem uydusu İMECE, Uluslararası Uzay İstasyonu'nu çekti

    TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü tarafından tasarlanan İMECE gözlem uydusu, Uluslararası Uzay İstasyonu'nun fotoğrafını çekti. Uydu, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezaravcı'nın da görev yaptığı ISS'yi görüntüledi.

  • Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV
    10:33 Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV

    Mercedes-Benz'in efsanevi SUV modeli olan G-Serisi, sağlam yapısı, benzersiz tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çekiyor. Hem arazi tutkunlarının hem de lüks araç sevenlerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış bir otomobil olarak öne çıkıyor.

  • İKÇÜ Teknoloji Transfer Ofisi, sermaye şirketi statüsü kazandı
    10:02 İKÇÜ Teknoloji Transfer Ofisi, sermaye şirketi statüsü kazandı

    İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) bünyesindeki teknoloji transfer ofisi, tescil edilerek sermaye şirketi statüsü kazandı. Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, ofisin üniversite-sanayi etkileşimini arttırmayı hedeflediğini belirtti. İKÇÜ Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş, girişimcilik ve inovasyon ekosistemine katkı sunmayı amaçlıyor.

  • It Takes Two, 15 milyon kopya sattı
    08:33 It Takes Two, 15 milyon kopya sattı

    Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan It Takes Two oyunu, en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Oyunculara eğlenceli bir deneyim sunan yapım, 15 milyon kopya satışına ulaştı. Ayrıca oyun, Yılın Oyunu ve En İyi Aile Oyunu ödüllerini de kazandı.

  • Yapay Zeka İşsizliği Tetikliyor: İş Gücünün Yüzde 11'i Tehlikede
    08:33 Yapay Zeka İşsizliği Tetikliyor: İş Gücünün Yüzde 11'i Tehlikede

    Son yıllarda yapay zeka alanında yaşanan gelişmeler, iş gücünün önemli bir kısmını etkileyebilir. Birleşik Krallık'ta yapılan bir araştırmaya göre, yapay zeka tarafından üstlenilebilecek işler nedeniyle yaklaşık 1,5 milyon kişi işsiz kalabilir. Veri tabanı yönetimi gibi alanlar en çok etkilenecek pozisyonlar arasında yer alıyor. Ancak yapay zekayı etkili bir şekilde kullanabilenler için yeni iş fırsatları da ortaya çıkabilir.

  • Çin'deki iPhone Satışları %33 Oranında Düştü
    08:33 Çin'deki iPhone Satışları %33 Oranında Düştü

    Gelen son raporlar, Çin pazarı için tedarik edilen iPhone sayısının geçen yılın şubat ayına göre tam %33 oranında düştüğünü gösteriyor. Bu durum, satışların son 3 aydaki gerilemesini sürdürdüğünü de ortaya koymuş oldu. Apple yönetiminin Çin'e acilen bir çıkarma daha yapmaya hazırlandığı söylenirken, bizzat CEO Tim Cook'un duruma müdahale edebileceği belirtildi.

  • Evlerdeki Atıl Elektrikli Aletlerin Sayısı Artıyor
    08:14 Evlerdeki Atıl Elektrikli Aletlerin Sayısı Artıyor

    Elektrikli cihaz atıklarını azaltmaya çalışan kampanya grupları, evlerdeki atıl elektrikli aletlerin ve bozuk teknoloji ürünlerinin biriktiği uyarısını yapıyor. İngiltere'de son dört yılda atıl ürünlerin sayısının ortalama 20'den 30'a yükseldiği tahmin ediliyor. Material Focus isimli grup, bu şekildeki atıl ürünlerin geri dönüştürülmesini tavsiye ediyor. Yaklaşık 880 milyon adet atıl aletin İngiltere'deki evlerde depolandığı tahmin ediliyor ve bu miktardaki ürünün geri dönüşüm değerinin 1 milyar sterline ulaşabileceği belirtiliyor.


Advertisement